Реклама

🌞 Американський стартап випустить перший у світі електрокар з підзарядкою від сонця

Продажі розпочнуться вже в 2025 році.
Čytaty latynkoju
humblemotors.com
🌞 Американський стартап випустить перший у світі електрокар з підзарядкою від сонця
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🌞 Американський стартап випустить перший у світі електрокар з підзарядкою від сонця
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Продажі розпочнуться вже в 2025 році.

Електрокар Humble Motors

Humble Motors — це американський стартап, який заснував Діма Стісі, ветеран ВМС США та випускник Гарвардського університету. Наразі компанія працює над розробкою першого в світі електричного кросовера. Очікується, що електрокар заряджатиметься за допомогою вбудованих в дах сонячних панелей.

У розробці кросовера беруть участь дизайнери Лі Росаріо й Антоніо Палья та колишній топ-менеджер Ford, фізик і матеріалознавець Александр Богічевич. Саме останній наразі зроби велику кількість патентів на розробку нових методів використання електроенергії в автомобілях.

Читайте також: 🔌 У Києві відкриють 50 нових зарядних станцій для електромобілів

За попередніми розрахунками кросовер зможе без підзарядки проїжджати приблизно 800 кілометрів, а потужність машини становитиме 1 034 кінських сил.

Поверхня машини матиме 7,43 кв. метра вбудованих сонячних панелей — вони забезпечать від 16 до майже 100 додаткових кілометрів пробігу на добу. Крім того, під час парковки електрокар розкладатиме «сонячні крила» для підзарядки.

У Humble Motors  планують розпочати продажі автівки вже у 2025 році. Наразі вже можна оформити попереднє замовлення на сайті, заповнивши заявку з депозитом у $300. Вартість автомобіля ж складатиме $109 000.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...