Реклама

📱 iPhone 12, AirTags, нові AirPods та зарядна станція AirPower — що можна очікувати на презентації Apple

Презентація відбудеться вже наступного тижня.
Čytaty latynkoju
📱 iPhone 12, AirTags, нові AirPods та зарядна станція AirPower — що можна очікувати на презентації Apple
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 iPhone 12, AirTags, нові AirPods та зарядна станція AirPower — що можна очікувати на презентації Apple
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Презентація відбудеться вже наступного тижня.

Презентація Apple

Нещодавно Apple розіслала запрошення на презентацію нових технологій. Очікується, що на заході покажуть нове покоління iPhone 12.

Через пандемію COVID-19 захід відбудеться в онлайн-форматі, тому кожен охочий зможе стати частиною презентації. Трансляція розпочнеться у вівторок, 13 жовтня, о 20:00 за київським часом.

Слоганом презентації обрали фразу Hi, Speed, що перекладається українською як «Привіт, Швидкість».

Що можна очікувати на заході

AirTags

Згідно з чутками, вже наступного тижня Apple презентують трекери AirTags. AirTags — це невеличкі пристрої, які кріпляться до гаманців, сумок, ключів та інших предметів, які люди найчастіше втрачають. За допомогою трекеру та застосунку «Локатор» можна знайти загублену річ. Якщо ви раптом не можете знайти річ з AirTags, то вам прийде повідомлення на телефон з місцезнаходженням трекеру.

Зарядна станція AirPower

Вже протягом декількох років поціновувачі Apple очікують, коли компанія нарешті випустить власну бездротову станцію для зарядки гаджетів AirPower. Однак цього разу є всі шанси того, що Купертіно нарешті презентують новий пристрій. AirPower раніше не випускали через те, що було важко об’єднати технології підзарядки одразу для всіх пристроїв — iPhone, Apple Watch і AirPods. Цілком імовірно, що Apple нарешті знайшли рішення цієї проблеми й вже наступного тижня ми побачимо нову зарядну станцію.

Нові AirPods

Очікується, що компанія представить нову, бюджетну модель навушників AirPods. За дизайном вони не будуть відрізнятись від Pro моделі, однак вони не будуть мати режиму «шумопоглинання», що дозволить суттєво знизити ціну девайсу. Приблизна вартість навушників складає від $150-200.

Навушники AirPods є однією з найпопулярніших продукцій Apple, раніше ми вже писали? Apple AirPods заробляють більше грошей, ніж Adobe, Twitter чи Spotify — інфографіка, як AirPods заробляють більше грошей, ніж Adobe, Twitter чи Spotify.

Читайте також: 😎 Чутки: Apple збирається випустити новий гаджет — Apple Glass

MacBook з процесорами власної розробки

Згідно з виданням Bloomberg, компанія має намір випустити на ринок комп’ютери Mac на базі власного процесора. Основою для трьох видів нових процесорів стане система A14 — цей процесор також будуть використовували під час розробки iPhone 12.

Нові процесори під назвою Kalamata повинні працювати значно швидше, ніж ті, що встановлені наразі в iPhone та iPad. Очікується, що чіпи виконуватимуть за 5-нанометровим техпроцесом, що має добре вплинути на енергоефективність. Нові процесори для комп’ютерів Apple постачатиме тайванська компанія Taiwan Semiconductor Manufacturing, котра раніше вже співпрацювала з корпорацією.

iPhone 12   

За чутками буде одразу чотири моделі нового покоління iPhone. На майбутній презентації зможуть показати нову модель — mini з екраном 5,4 дюйма. Також буде звичайна модель (6,1), Pro (також 6,1) та Pro Max (6,7).

Приблизна ціна буде такою:

  • 5,4-дюймовий iPhone 12 Mini: $649.
  • 6,1-дюймовий iPhone 12: $749.
  • 6,1-дюймовий iPhone 12 Pro: $999.
  • 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max: $1 099.

Однак, Apple не постачатиме з новими моделями адаптери для зарядних пристроїв та навушників, їх можна буде придбати окремо. Також можуть випустити новий колір — темно-синій.

Загалом дизайн залишиться без особливих змін, звичайні версії матимуть дві камери, а Pro — три. Однак є можливість, що нові телефони будуть з металевою рамкою, як ще було з iPhone 4. Також змінять місце для SIM-картки. До цього вона була з правої сторони дисплею, а тепер буде зліва, під кнопками гучності. На колишньому місці планують додати антену для 5G.

Очікується збільшення ємності акумулятора. Телефони матимуть спеціальний модуль захисту батареї, який на 50% тонше і легше, ніж в попередніх версіях iPhone. Ємність iPhone 12 складатиме 2 227 мАг, iPhone 12 Max і 12 Pro — 2 775 мАг, а iPhone 12 Pro Max — 3 687 мАг. Пам’ять телефону буде постачатись у трьох варіантах: 64, 256 та 512 гігабайтів.

Також ми вже раніше писали:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...