Реклама

🍏 Нові iPad, бюджетні Apple Watch та єдина підписка Apple One: як пройшла презентація Apple

Вчора, 15 вересня о 20:00 за київським часом відбулась традиційна щорічна презентація нових пристроїв Apple. Розповідаємо, що компанія показала цього року та як саме пройшов один з найочікуваніших техно-заходів.
Čytaty latynkoju
🍏 Нові iPad, бюджетні Apple Watch та єдина підписка Apple One: як пройшла презентація Apple
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍏 Нові iPad, бюджетні Apple Watch та єдина підписка Apple One: як пройшла презентація Apple
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вчора, 15 вересня о 20:00 за київським часом відбулась традиційна щорічна презентація нових пристроїв Apple. Розповідаємо, що компанія показала цього року та як саме пройшов один з найочікуваніших техно-заходів.

Нові годинники

Розпочалась презентація з виступу генерального директора компанії Тіма Кука. Він розповів про те, як продукти Apple допомагають людям. Зокрема, Apple Watch рятують та полегшують життя людям з проблемами зі здоров’ям.

У новій версії смарт-годиннків додали декілька нових функцій, що допоможуть контролювати стан здоров’я. Відтепер можна буде скористуватись пульсоксиметром — цей прилад вимірює кількість кисню у крові. Якщо вона занизька, у вас — проблеми з диханням. Ця функція може бути особливо корисною в епоху COVID-19.

Окрім того, нове покоління матиме новий процесор, кращий дисплей, висотомір та нові циферблати. Ще можна буде під’єднувати кілька годинників до одного айфона (наприклад, можна під’єднати годинник дитини до свого телефона), однак ця функція буде доступною лише для версії, що підтримує мобільний зв’язок, яка не продається в Україні наразі.

Нові Apple Watch отримають оновлену кольорову палітру — синій, червоний та оновлені золотий та графітовий. Ціна нового покоління годиників у США — від $399.

До того ж показали бюджетну версію годиників — Apple Watch SE. Дизайн шостої серії, потужність — п’ятої. Вартість — $279 у США.

Apple Fitness+ та єдина підписка

Компанія запускає власний фітнес-сервіс, що базується на годинникові Apple Watch, і буде доступний на будь-якому девайсі. Йога, велосипед, танці, силові та кардіотренування та програми з іншими видами спорту будуть доступні на платформі.  Сервіс запуститься з 10-ма найпопулярнішими тренуваннями.

Користувач виконує вправи за відео, все синхронизується з системою в режимі онлайн. Все під спеціально підібрану музику, а якщо ви передплачуєте Apple Music, з вашими плейлистами.

Ціна складає $9.99 на місяць у США. В Україні сервіса не буде, щонайменше, до кінця року.

Про запуск єдиної підписки на всі сервіси було відомо ще до презентації. Нещодавно у коді програми Apple Music для пристроїв на базі Android (бета-версія 3.4.0) знайшли посилання? Apple планує випустити єдину підписку на свої сервіси — Apple One на сервіс Apple One, про який вже давно ходять чутки.

Apple One об’єднає передплату одразу на декілька сервісів компанії:

Читайте також: 😎 Чутки: Apple збирається випустити новий гаджет — Apple Glass
  • iCloud
  • Apple Music
  • Apple Arcade
  • Apple TV+
  • Apple News+
  • Apple Fittness+

Тарифні плани для користувачів у США

Нове покоління iPad

Нова лінійка планшетів iPad складатиметься з восьмого покоління iPad та оновленого iPad Air. Як зазначили в компанії всього за десятиріччя продали понад 500 мільйонів iPad.

Нова серія матиме процесори A12 Bionic, тобто, процесори попереднього покоління. Стартова ціна — 329 доларів.

Новий iPad Air отримав оновлений дизайн та екран з діагоналлю 10,9 дюйма. Окрім того, планшети матимуть нові чіпи A14 Bionic. Цілком імовірно, що саме такі процесори стоятимуть у нових iPhone.

iPad Air буде з USB-C замість Lightning. Ціна планшету — 599 доларів.

Нові версії операційних сиситем, а саме iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14 — почнуть надсилати на девайси користувачів вже 16 вересня. MacOS 11 Big Sur — наразі без дати релізу.

Нові iPhone, за чутками, представлять цьогоріч на презентації 13 жовтня. Затримка пов’язана з пандемією — заводи просто не встигли виробити достатньо девайсів.

Також ми вже раніше писали??‍? Вийшов застосунок, що дозволяє встановити Mac OS 8 на ваш комп’ютер (там є навіть ігри!), як вийшов застосунок, що дозволяє встановити Mac OS 8 на ваш комп’ютер (там є навіть ігри!).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...