Реклама

🦊 Оф чи он – які ґаджети купувати на шкільний сезон?

Топ-6 необхідних речей для учнів та де їх придбати зі знижками до 50%.
Čytaty latynkoju
🦊 Оф чи он – які ґаджети купувати на шкільний сезон?
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🦊 Оф чи он – які ґаджети купувати на шкільний сезон?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Топ-6 необхідних речей для учнів та де їх придбати зі знижками до 50%.

Школа вже близько. Поки що ніхто не знає напевно, чи підуть учні та студенти 1 вересня до своїх навчальних закладів. Проте досвід цього року показав, що онлайн-навчання стало невід’ємною частиною учбового процесу, тому кожен має запастися необхідними для цього ґаджетами.

Не важливо, будуть проводити заняття офлайн чи онлайн – без смартфона і ноутбука сучасним учням вже не обійтись. А ще потрібні й інші корисні девайси. Які? Ловіть чек-лист «усе до школи».

1. Смартфон

Звісно, смартфони є вже майже у всіх школярів ще з першого класу. Але функціонал постійно оновлюється, у нових моделях з’являється більше можливостей, що дозволять ефективніше вирішувати як особисті питання, так і ті, що стосуються навчального процесу. Ну і ще, звичайно, новий крутіший смартфон – це одна зі складових іміджу, що дуже важливо для сучасних хлопців та дівчат, аби комфортно почувати себе серед однолітків.

Фаворит серед підлітків «на стилі» – APPLE iPhone SE (2 покоління) 64GB Black зараз зі знижкою в 2000 грн – за 14 499 грн, можна купити з поступовою оплатою до 25 платежів. До речі, при покупці будь-якої техніки у Фокстрот до 31 серпня 2020 року на суму від 5000 грн, покупець може взяти участь у розіграші кешбеку в розмірі 5000 бонусів (1 бонус = 1 грн). Подробиці акції – на сайті foxtrot.ua.

2. Ноутбук

Без ноутбука взагалі важко уявити сучасного учня. З цим ґаджетом легко миттєво знаходити інформацію, виконувати завдання, виходити на онлайн-зв’язок, адже є вбудований мікрофон та камера. На ньому можна займатися вдома, брати з собою до школи чи університету, підключати до нього пристрої – принтер, сканер та інші. У Фокстрот саме зараз діє акція «Оф чи он? Купуй на шкільний сезон!», за умовами якої до 9 вересня можна купити ноутбуки та іншу техніку до школи зі знижками до 50%. Чудовий варіант – ноутбук HP 15-db1009ua всього за 8 999 грн (знижка – 2000 грн).

3. Планшет

Цей гаджет – просто must have для школярів. Зручно використовувати для читання онлайн-підручників безпосередньо у школі на уроках, адже зараз вчителі часто дають завдання, які можна виконати тільки за наявності ґаджетів. Більш мобільний та легкий за вагою варіант, ніж ноутбук, справжній помічник у навчанні. Є моделі за дуже приємними цінами. Наприклад, планшет HUAWEI MediaPad T3 8 LTE Gray зараз у Фокстрот – зі знижкою в 600 грн – всього за 3 699 грн.

4. Смарт-годинник

Смарт-годинник – найкраще рішення для батьків, які піклуються про безпеку своїх дітей. Наявність слота для SIM-карти дозволить завжди залишатися з дитиною на зв’язку. Встановивши спеціальний додаток на свій смартфон, батьки зможуть з точністю до метра дізнатися місце знаходження свого чада. Синхронізується з моделями Android OS або iOS, камера дозволяє отримати інформацію про те, що відбувається навколо дитини.

Якщо годинник був знятий з руки малюка, на смартфон батьків прийде відповідне повідомлення. Також є функція SOS та акселерометр для підрахунку пройденої дитиною відстані. Відстеження часу активності малюка дозволить розпланувати його день, правильно поєднуючи інтелектуальні навантаження з фізичними. Популярна модель – Смарт-годинник NOMI Kids Transformers за 1599 грн.

5. МФУ (принтер, сканер, ксерокс)

Ну дуже необхідна річ, як для школярів (та їхніх батьків), так і для студентів. Головний профіт від наявності домашнього МФУ: це багатофункціональний пристрій коштує суттєво дешевше, ніж сканер, факс, принтер і копіювальний апарат, придбані окремо.

Приміром, струминне МФУ HP OfficeJet Pro 9020 з Wi-Fi (1MR78B) підтримує чорнобілий і кольоровий тип друку на швидкості 24/20 сторінки в хвилину, може працювати в режимі багатозадачності та не займе багато місця у кімнаті. Завдяки модулю Wi-Fi, може підключатися не тільки до комп’ютера, а й до інших мобільних гаджетів.

Актуальна ціна у Фокстрот – 7509 грн.

6. Рюкзак

Стильний та зручний рюкзак – одна з найважливіших покупок до школи. Це частина образу учня, його відображення у якомусь сенсі. Обрати правильний рюкзак так само важливо, як і крутий смартфон. Тут не підійде абиякий. Тому бажано обирати цей аксесуар разом з дитиною. На сайті foxtrot.ua  є дуже багато моделей сучасних модних рюкзаків високої якості. Наприклад, цей красунчик точно не залишить байдужим нікого з перехожих – рюкзак MADPAX Rex Full Bright Purple за 1999 грн.

Більше гаджетів до школи – на foxtrot.ua.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...