Реклама

🚌 «Південмаш» виробить електробуси на ₴23 млрд спільно з корейцями

Угода передбачає підписання договорів на суму 23 млрд гривень, з термінами виробництва в період до 2023 року.
Čytaty latynkoju
chuttersnap
🚌 «Південмаш» виробить електробуси на ₴23 млрд спільно з корейцями
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🚌 «Південмаш» виробить електробуси на ₴23 млрд спільно з корейцями
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Угода передбачає підписання договорів на суму 23 млрд гривень, з термінами виробництва в період до 2023 року.

Виробництво електробусів «Південмаш»

Голова Державного космічного агентства України Володимир Усов, генеральний директор Південмашу Сергій Войт і південнокорейська компанія Caris підписали Меморандум про співпрацю щодо виробництва 5 000 електробусів і 7 800 зарядних станцій.

Сторони ухвалили програму спільних дій по локалізації виробництва електроавтобусів і зарядних станцій, обмін ліцензійними угодами і технологіями, запланували спільну участь у виставках, обговорили можливості і потенціал експорту електробусів в Європу.

Багатопрофільна група Caris вже веде проєкти з розвитку дорожньої інфраструктури в Україні.

«Південмаш» довгий час був недостатньо завантажений і знаходився в тяжкому економічному стані, але зміг повністю зберегти працездатність і ефективність машинобудівного підприємства. Співпраця c Caris дозволить не тільки фінансово оздоровити підприємство, а й зберегти науково-технічний потенціал, відродити громадянське велике машинобудування, яке багато років залишалося одним з ключових напрямків діяльності заводу.

Сергій Войт, Генеральний директор «Південмашу»
Читайте також: 🚌 FlixBus запустив внутрішні рейси в Україні

Південнокорейська корпорація Caris має підприємства, розташовані в багатьох країнах світу, будівельні, логістичні компанії, виробництво інноваційних матеріалів і компонентів для дорожнього будівництва і безпеки руху.

А також R&D центр, який володіє запатентованими інноваційними технологіями виробництва полімерних і надтвердих матеріалів, що застосовуються в теплоенергетиці, промисловій електроніці і машинобудуванні.

Раніше ми вже писали? BMW дозволить користуватись функціями автівки за підпискою, як BMW дозволить користуватись функціями автівки за підпискою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...