Реклама

🤳🏻 У Viber тепер можна створювати групові відеочати до 20 осіб

Тепер групові відеодзвінки можна робити через меседжер.
Čytaty latynkoju
🤳🏻 У Viber тепер можна створювати групові відеочати до 20 осіб
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤳🏻 У Viber тепер можна створювати групові відеочати до 20 осіб
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Тепер групові відеодзвінки можна робити через меседжер.

Відеочати в Viber

Через спалах вірусу COVID-19 та вимушену соціальну дистанцію, все більше і більше людей переходять на дистанційне спілкування за допомогою мобільних застосунків. Саме тому у Viber вирішили надати можливість відеодзвінків користувачам сервісу.

Як повідомляють в компанії, можливість повноцінного спілкування на дистанції зараз потрібна всім: від бізнес-команд великих корпорацій до шеф-кухарів, які проводять кулінарні майстер-класи, і інструкторів з йоги.

Читайте також: 👨🏼‍💻 Canon надасть можливість використовувати свої камери для відеоконференцій — здивуйте всіх якістю свого відео

Нова функція застосунку дозволить проводити трансляцію екрана і відеоконференції на різних платформах — смартфоні або робочому столі. Також мобільний застосунок дозволяє робити групові чати на 250 та аудіодзвінки на 20 осіб.

Для того щоб розпочати відеочат потрібно лише натиснути відповідну іконку в бесіді або просто запросити учасників до відеоконференції.

При групових відеодзвінках трансляція спікера відображається у всіх учасників бесіди. Крім того, при необхідності кожен учасник конференції може закріпити відео тієї чи іншої людини на своєму екрані смартфона, а також відключити у себе звук або відео і подивитися, чи зробили це інші.

Ми раді, що скоро наші користувачі зможуть здійснювати відеодзвінки за участю до 20 осіб, і мають намір збільшити це число найближчим часом. У зв'язку з пандемією відеочати гратимуть в нашому житті значно більшу роль, ніж раніше, тому ми запускаємо функції, які об'єднують людей навіть на відстані.

Офір Еял, Операційний директор Rakuten Viber

Завантажити застосунок можна на iOS та Android.

Також ми раніше писали? Які відеосервіси стали найбільш популярними в Україні та Європі на карантині, які відеосервіси стали найбільш популярними в Україні та Європі на карантині.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...