Реклама

🧠 Ілон Маск: «Люди зможуть говорити за допомогою думок протягом 5 років» — Neuralink

Для цього створять спеціальні чіпи.
Čytaty latynkoju
🧠 Ілон Маск: «Люди зможуть говорити за допомогою думок протягом 5 років» — Neuralink
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🧠 Ілон Маск: «Люди зможуть говорити за допомогою думок протягом 5 років» — Neuralink
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Для цього створять спеціальні чіпи.

Компанія Neuralink  

Бізнесмен та власник SpaceX та Tesla Ілон Маск повідомив в останньому подкасті Джо Рогана, що його компанія Neuralink планує розробити спеціальні імпланти, що можуть надати можливість спілкуватись за допомогою думки.

Ці чіпи спеціально призначені для людей, що з тих чи інших причин втратили зір, слух або рухливість кінцівок.

Читайте також: 👨🏼‍⚕️ Tesla розпочала виробляти власні медичні прилади

Також Ілон Маск зазначив, що розробники його компанії вже активно працюють над цими технологіями та вже до кінця цього року може вийти повноцінний концепт чіпу для спілкування.

Очікується, що це будуть не просто текстові повідомлення, а повноцінний симбіоз між людьми та штучним інтелектом, що дозволить дистанційно спілкуватись за допомогою думок.

Наш мозок витрачає багато зусиль на спілкування. Саме тому ця технологія повинна допомогти нам пришвидшити та покращити цей процес. Все можна буде робити з найменшою витрат енергії та на дистанції.

Ілон Маск, Бізнесмен та винахідник

Також мільярдер зазначив, що можна буде навіть обирати певну мову. Для цього треба лише завантажити необхідну програму і ви вже можете спілкуватись декількома мовами. Проте, на його думку, люди все одно будуть продовжувати спілкуватись звичним чином, через свою «сентиментальність».

Коли саме точно можна очікувати на такі технології — невідомо. Але Ілон Маск зазначив, що це буде поступовий процес, котрий може зайняти приблизно 10 років.

Сама розробка цих імплантів не займе багато часу, головне лише знайти правильне застосування для них. Вже з часом це буде доступно всюди, а повноцінно говорити за допомогою думок люди зможуть лише протягом 5 років

Ілон Маск, Бізнесмен та винахідник

Також ми раніше писали? Автопілот Tesla врятував 8 людей від падіння дерева, як автопілот Tesla врятував 8 людей від падіння дерева.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...