Реклама

⚙️ Wi-Fi отримає найбільше оновлення за останні 20 років — нове покоління інтернету 

Нові частоти та більша швидкість.
Čytaty latynkoju
⚙️ Wi-Fi отримає найбільше оновлення за останні 20 років — нове покоління інтернету 
  1. Головна
  2. Техно
  3. ⚙️ Wi-Fi отримає найбільше оновлення за останні 20 років — нове покоління інтернету 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Нові частоти та більша швидкість.

Нове покоління Wi-Fi

Згідно з інформацією видання Verge, 23 квітня 2020 року Федеральна комісія зі зв’язку США відкрила для неліцензійного використання діапазон 6 ГГц для Wi-Fi.

Очікується, що до кінця 2020 року в США буде дозволено почати повноцінне використання цього діапазону, як для комерційних організацій, так і для звичайних користувачів.

Як повідомляє представник некомерційної міжнародної організації Wi-Fi Alliance Кевін Робінсон, це стане «найбільшим оновленням Wi-Fi за всю його історію за останні 20 років».

Спочатку, в 1999 році, почали використовувати діапазон 2,4 ГГц, а пізніше відкрили діапазон у 5 ГГц.

Новий діапазон Wi-Fi 6 ГГц буде працювати на ширині 1200 МГц, це приблизно 160 МГц на один канал, що дозволить роутерам та інші приладам не заважати один одному при завантажені файлів.

Максимальна швидкість передачі даних у Wi-Fi 6 ГГц складатиме 9,6 Гбіт в секунду за стандартом Wi-Fi 6.

Передбачається, що пристрої, які зможуть підтримувати діапазон Wi-Fi 6, з’являться в другій половині 2020 року, вони матимуть нове маркування — Wi-Fi 6E.

Деякі виробники вже анонсували виробництво компонентів для Wi-Fi 6EBroadcom, Qualcomm і Intel. Випуск смартфонів та планшетів з підтримкою Wi-Fi 6E почнеться в 2021 році.

Також ми раніше писали? В яких містах та селах найактивніше використовують 4G — рейтинг Київстар про рейтинг Київстар — в яких містах та селах найактивніше використовують 4G.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...