Реклама

💻 Українська студія MacPaw отримала iF Design Award за CleanMyMac X

CleanMyMac X став єдиним переможцем з України престижної нагороди дизайну цьогоріч.
Čytaty latynkoju
💻 Українська студія MacPaw отримала iF Design Award за CleanMyMac X
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💻 Українська студія MacPaw отримала iF Design Award за CleanMyMac X
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
CleanMyMac X став єдиним переможцем з України престижної нагороди дизайну цьогоріч.

Що таке iF design award?

iF design award — це міжнародна нагорода в сфері дизайну, яку вручають в Німеччині з 1954 року. За відгуками професіоналів, це Ґреммі у світі дизайн-нагород. 

Нагороду вручають за кращий промисловий, комунікаційний, концептуальний, інтер’єрний та архітектурний дизайн, а також дизайн упаковки та дизайн сервісу/UX.

CleanMyMac X отримав нагороду у категорії Communication Design.

Що відомо про програму?

Програма CleanMyMac X доступна лише на macOS. Вона видаляє непотрібні файли, такі як застарілий кеш, незавершені завантаження та некорисні мовні файли. За допомогою CleanMyMac X можна позбутися купи прихованого сміття в iTunes, Пошті, Фото та інших. За словами розробників, після використання програми ваш Mac буде працювати так само швидко, як в перший день.

Розробила програму українська студія MacPaw.

 

Хто ще отримав нагороду? 

Серед інших переможців iF Design Award у 2020 році — iPhone 11 Pro, iPad Pro, друге покоління Apple Pencil і смартфн Google Pixel 4.

Про розробку програми

Над інтерфейсом CleanMyMac X працювала команда дизайнерів: Дмитро Новіков, Олександр Пронський, Олена Шикіна, Олександр Агєєв, Марина Гончар та Костянтин Осадчий. 

Це велика гордість — отримати таку нагороду. Ми дійсно приділили багато уваги дизайну, взаємодії, навігації, анімації та саунд дизайну в програмі. Ми хотіли, аби утиліта для підтримки чистоти Мака була простою і приємною у використанні

Дмитро Новіков, Designer & Service Manager в MacPaw

Хто ще з українців отримував нагороду

Серед українських продуктів, які раніше отримували iF Design Award — гелікоптер Scout від конструкторського бюро «Горизонт-12» та портативна Bluetooth-колонка aiia Ssssspeaker.

Гелікоптер Scout

Портативна Bluetooth колонка aiia Ssssspeaker.

iF Design Award — не перша нагорода в сфері дизайну для компанії MacPaw. У 2017 році Gemini 2 стала першою програмою для macOS, яка отримала Red Dot Award.

Читайте також про застосунок «Дія» — держава в смартфоні вже доступна? Застосунок «Дія» став доступним для всіх. Як завантажити для всіх.

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...