Реклама

7 удосконалень із 7 листопада — що показали в Apple

7 листопада розпочнуться продажі нового міні-комп'ютера, нового планшета та нового тонкого ноутбука від Apple. Усі новинки було презентовано 30 жовтня 2018-го. На часі дізнатися про 7 головних новацій в оновлених моделях ґаджетів
Čytaty latynkoju
7 удосконалень із 7 листопада — що показали в Apple
  1. Головна
  2. Історії
  3. 7 удосконалень із 7 листопада — що показали в Apple
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
7 листопада розпочнуться продажі нового міні-комп'ютера, нового планшета та нового тонкого ноутбука від Apple. Усі новинки було презентовано 30 жовтня 2018-го. На часі дізнатися про 7 головних новацій в оновлених моделях ґаджетів

    Що сталося?

    30 жовтня у Нью-Йорку Apple показала одразу три ключових нових пристрої — нову версію планшета, ультратонкого ноутбука та портативного моноблока без екрану. Усі вони надійдуть у продаж із 7 листопада — спочатку в Штатах, а згодом і в інших країнах. Крім дизайнерських покращень, усі пристрої отримали суттєве оновлення «заліза» всередині.

    Що зміниться в iPad?

    Планшет стане квадратним, втратить кнопку Home, отримає менші рамки екрану, а замість скошених кутів матиме прямі. Екран при цьому замінили на Liquid Retina. Аналогічний використано у iPhone XrПродажі нових офіційних iPhone й Apple Watch стартують в Україні 19 жовтня.

    Оскільки кнопки з датчиком тепер не буде, авторизація користувача буде відбуватися за допомогою Face ID — це технологія розпізнавання обличчя власника. Також в айпадах нового покоління більше не буде роз’єму для навушників та порта Lightning. Натомість буде використано лише 1 порт — це USB-C. Раніше ним вже укомплектували нове покоління Macbook.

    У iPad Pro буде 2 нових версії — «малий» матиме екран 11 дюймів, а «великий» збереже свої 12,9 дюймів, але при цьому стане на чверть меншим за габаритами.

    Перейдемо до «начинки». За роботу нових планшетів відповідатимуть 8 ядер у процесорах A12X. Компанія обіцяє продуктивнішу роботу на 35% у одноядерному режимі, та на 90% — за умови використання усіх ядер. Обсяг доступної постійної пам’яті збільшено до 1 ТБ.

    Також нові планшети матимуть можливість синхронізації із зовнішніми моніторами завдяки портам USB-C. Можна буде ще й підзаряджати від них інші гаджети. Додатково представили оновлення аксесуару — цифрового олівця Apple Pencil. У нього з’явилося магнітне кріплення та можливість бездротового підзаряджання від самого планшета і підтримка швидких команд.

    Ті, хто захоче багато друкувати, мають придбати окрему фірмову клавіатуру Smart Keyboard Folio із 2 рівнями нахилу відносно користувача.

    7 удосконалень із 7 листопада — що показали в Apple

    Скільки коштуватиме нова версія Apple iPad?

    Найдешевший планшет обійдеться у $799 — з екраном у 11 дюймів, 64 ГБ пам’яті та модулем Wi-Fi. Аксесуари коштуватимуть відповідно від $179 за Smart Keyboard та $129 за Apple Pencil.

    Що оновили в Mac Mini?

    Це оновлення теж є знаковим, бо пристрій не оновлювали з 2014 року. Тепер у нього додали процесори на 4 та 6 ядер, а графічний прискорювач покращили за рівнем потужності на 60% — це зробить міні-комп’ютер потужнішим уп’ятеро. Також тепер не буде версії із традиційним жорстким диском. Накопичувачі SSD матимуть місткість до 2 ТБ. Оперативної пам’яті буде до 64 ГБ.

    Стосовно портів — тут будуть 1 Ethernet-порт, 4 порти Thunderbolt 3, порт HDMI, 2 порти USB-A та старий звичний 3,5-мм порт для навушників. Міні-комп’ютер матиме підтримку зовнішніх відеокарт та можливість самостійно збільшувати обсяг оперативної пам’яті.

    Скільки коштуватиме Mac Mini у новій конфігурації?

    У стартовій версії (8 ГБ оперативної пам’яті, процесор на 4 ядра Intel Core i3 із частотою 3,6 Ггц та накопичувачем на 128 ГБ) комп’ютер коштуватиме $799.

    Що зміниться у новій версії Macbook Air?

    Також Apple продемонструвала оновлення свого найтоншого ноутбука — вперше із 2010 року. Площу корпусу суттєво скоротили, а товщину зменшили майже на 2 мм. Вага нового комп’ютера складе близько 1,2 кг.

    «Залізо» включає 13,3-дюймовий Retina-екран, 2 порти Thunderbolt 3, звужені рамки навколо екрану та зміцнену версію клавіатури з «метеликовим» механізмом. Сенсорної панелі не буде, зате додали сканер відбитків пальців та оновили трекпад. За продуктивність відповідатимуть 2-ядерні процесори восьмого покоління Intel Core i5 та «оперативка» до 16 ГБ.

    7 удосконалень із 7 листопада — що показали в Apple

    Скільки коштуватиме новий ультратонкий ноутбук від Apple?

    Мінімальна ціна для стартової конфігурації складе $1199. За ці гроші можна буде придбати ноутбук із 8 ГБ оперативної пам’яті, 128 ГБ накопичувачем SSD та процесором Intel Core i5 з частотою 1,6 ГГц. Колір можна буде обрати між чорним, сріблястим та золотим.

    Share
    Написати коментар
    loading...