Реклама

🇬🇧 Як вчити англійську онлайн на рівні C1/C2

Čytaty latynkoju
🇬🇧 Як вчити англійську онлайн на рівні C1/C2
  1. Головна
  2. Спецпроєкти
  3. 🇬🇧 Як вчити англійську онлайн на рівні C1/C2
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Навіть якщо у вас досконалі знання мови, вам все одно необхідно продовжувати її вивчати. Адже, як ви розумієте, вивчити всю англійську неможливо. Вона розвивається, лексика регулярно поповнюється новими словами і сленгом. Крім того, без регулярної практики іноземної вивчена інформація буде просто “стиратися з пам’яті”. Це стосується не тільки базових, а й професійних знань. Наприклад, студенти з рівнем Advanced можуть вчити англійську онлайн у мовній школі Yappi Business. 80% заняття ви будете практикувати розмовні навички, крім того, зможете покращити знання на щотижневих додаткових розмовних клубах. Це чудова можливість підтримувати високий рівень та розширювати кругозір.

Крім занять на курсах важливо займатися самостійно. Якщо ви досягли рівня C1/C2, то перед вами широкий вибір ресурсів: від новинних порталів до авторського кіно. Почитайте як ефективно вчити англійську онлайн тут, нижче розглянемо додаткові способи не тільки підтримувати, а й прокачувати навіть високий рівень.

Регулярна онлайн практика іноземної допоможе підтримувати високий рівень знань та вчити нове студентам з будь-яким ступенем завантаженості

Прості способи вчити англійську онлайн з рівнем Advanced

Як ми зазначили вище, якщо у вас високий рівень знань, то перед вами великий вибір ресурсів, які допоможуть підтримувати його.

  • Розмовні клуби та спецкурси. Якщо ви пройшли базове навчання на курсах, то ви можете вчити англійську онлайн на спеціалізованих або профільних заняттях, проходити тренінги та брати участь у тематичних заходах. Це можуть бути як тематичні івенти від вашої мовної школи, так і вечірки, де можна прокачати іноземну та завести нові знайомства.
  • Оточіть себе англомовним контентом. Це можуть бути книжки, подкасти, фільми, серіали, ролики на Youtube. Студенти з рівнем C1/C2 можуть дозволити собі дивитися, читати, слухати контент онлайн на різні теми. Тим паче, це чудовий варіант прокачати знання в певній сфері або вчити профільну мову. Крім того, ви завжди будете залишатися в актуальному порядку денному, зможете поповнювати словниковий запас сленгом і новими розмовними виразами.
  • Розширюйте кругозір. Читайте новини, статті, блоги англійською. Так ви зможете поповнювати словниковий запас і бути в курсі останніх подій у світі.
  • Говоріть англійською онлайн. Як би це банально не було, але підтримувати розмовні навички допоможуть тільки регулярні розмови мовою, що вивчається. У цьому вам допоможуть все ті ж розмовні клуби та тематичні заходи. Крім того, ви можете прокачувати мову, спілкуючись з іноземними колегами та знайомими.

Як бачите, англійську легко вписати у свій щоденний графік за допомогою своїх улюблених занять. Головна порада – продовжуйте вчити іноземну і регулярно її практикуйте.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...