Реклама

😍 Англійська онлайн: розвиваємо письмові навички

Čytaty latynkoju
😍 Англійська онлайн: розвиваємо письмові навички
  1. Головна
  2. Спецпроєкти
  3. 😍 Англійська онлайн: розвиваємо письмові навички
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Писати ділові листи, складати документи для іноземних партнерів, вести блог, листуватися з іноземцями в соціальних мережах або навіть просто робота з іноземцями вимагає хорошого володіння письмовими навичками англійською мовою. Тому не варто шукати школу, де практично немає домашніх завдань і вправ розрахованих на відпрацювання навичок письма. Вчити мову потрібно комплексно. Наприклад, у школі Р12 ви зможете прокачати всі навички в експрес-режимі. Детальніше ознайомитися з курсом вивчення англійської онлайн можна за посиланням: https://p12.com.ua/angliiska-online. Щоб не виникало запитань, давайте розберемо, як тренувати навички письма, займаючись дистанційно.

Писати англійською варто щодня

Як розвивати письмо під час вивчення англійської онлайн

Досі існує стереотип, що на курсах іноземної мови онлайн неможливо навчитися писати. Заняття в класі нічим не кращі для всебічного розвитку англійської. Ви, як і в класі, онлайн робите різні вправи на читання, письмо, аудіювання та говоріння.

Важливо не ігнорувати завдання. Це можуть бути найрізноманітніші завдання, навіть у форматі гри, наприклад складати різні слова. Адже в англійській мові потрібно знати не тільки граматичні конструкції, а й вивчити правильне написання кожного слова.

Якщо пишете твори, листи чи есе, не забувайте показувати викладачеві онлайн-курсів, щоб знати свої слабкі та сильні сторони, виправляти помилки та рухатися в правильному напрямку.

Поради, які допоможуть поліпшити письмові навички

Якщо для вас, під час вивчення англійської онлайн, особливо важливо розвивати письмові навички, слід дотримуватися кількох ефективних порад. Пишіть багато та щодня.

Пишіть усе в одному місці. Щоб відстежувати свій прогрес, важливо всі тексти зберігати в одній папці на диску онлайн або блокноті, якщо пишете від руки. 

Використовуйте творчий підхід. Писати на одну й ту саму тему буде нудно і скоро набридне. Застосуйте фантазію і пишіть на різні теми. Якщо це ділові листи – уявляйте всілякі робочі ситуації, партнерів або клієнтів. Які конфлікти можуть виникнути або що відповісти на вигідну пропозицію. Якщо ви пишете на загальні теми, пишіть блог на цікаві теми, складайте казки, огляди на фільми або книги.

Для звичайного спілкування, можете листуватися онлайн у соціальних мережах з іноземцями англійською мовою. Це можуть бути як волонтери, так і просто люди з різних груп за інтересами.

Переписуйте. Через деякий час пробуйте повертатися до тем і форматів, які писали раніше, використовуючи нові знання та досвід. Порівняйте ваш рівень англійської та відзначте, де варто ще попрацювати, а де навички покращилися.

Оберіть зручний час і місце для писання. Іноземну мову краще практикувати в максимально комфортних умовах. Знайдіть для себе тихе місце вдома, у кафе чи на роботі, де зможете приділити трохи часу. Намагайтеся писати регулярно та систематично.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...