Реклама

🔥 Дивіться новий кліп Артема Пивоварова «Маніфест»

Відеоробота — частина масштабного проєкту «Мапа української ідентичності» бренду glo™
Čytaty latynkoju
🔥 Дивіться новий кліп Артема Пивоварова «Маніфест»
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🔥 Дивіться новий кліп Артема Пивоварова «Маніфест»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відеоробота — частина масштабного проєкту «Мапа української ідентичності» бренду glo™

На правах реклами.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Артем Пивоваров представив кліп на трек «Маніфест», що був створений у межах проєкту «Мапа української ідентичності» за підтримки бренду glo™.

Головною ідеєю пісні стали особливі якості українців, які об’єднують та виділяють нас як націю. Драйвовий біт пісні разом з патріотичним текстом показують нашу незламність, а яскраві візуальні образи підкреслюють найбільш притаманні українцям риси характеру, які і стають головним акцентом на екрані.

Кліп став продовженням масштабного проєкту «Мапа української ідентичності», який бренд glo™ разом із медіа VGORODE втілив у життя, щоб дослідити та виявити якості сучасних українців та зберегти спогади сьогодення як спадщину для світу. Одним з героїв проєкту став Артем, який поділився думками про особливості української музики, як на неї вплинула війна і чому вона стала справжньою зброєю на культурному фронті.

У нас одні з найкращих продакшенів у світі, у нас найкращі режисери та кліпмейкери, у нас найкращі артисти і музиканти. Чому? Бо ми віддано та з особливою завзятістю беремося за кожну справу, яку обираємо. Гідність і сміливість — це про нас

Артем Пивоваров

Після інтерв’ю для проєкту Артем надихувся ідеєю маніфесту та створив потужний кліп, який переосмислює національні особливості.

Трек уже увійшов в усі головні чарти та завоював своїх прихильників.

Сьогодні бренд glo™ є прикладом сучасності та переосмислення звичного, адже використовуючи інноваційні технології, влучно транслює нову реальність. Завдяки проєкту «Мапа української ідентичності» бренд разом з кожним охочим робить свій внесок у бачення “хто такі українці”, щоб створити новітню українську історію.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...