Реклама

🚀 «Непокора личить» — нове гасло glo™ PRO SLIM

Čytaty latynkoju
🚀 «Непокора личить» — нове гасло glo™ PRO SLIM
  1. Головна
  2. Спецпроєкти
  3. 🚀 «Непокора личить» — нове гасло glo™ PRO SLIM
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На правах реклами.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Є люди, що стоять на своєму та обирають тільки те, що личить їх характеру, незважаючи на думку суспільства. Саме для них — непокірних новий девайс glo™ PRO SLIM. Бренд зробив добірку найстереотипніших фраз, щоб нагадати, які «поради» та «слова» нам заважають йти власним та унікальним шляхом й непокірно обирати своє.

Бренд glo™ вважає, що непокора личить кожному українцю, ми самі задаємо тренди, тому що з існуючими не хочемо миритись. Ми прагнемо бути сміливими, бути самими собою, а не копіювати інших. Це притаманно нашому народу вже дуже давно, Леся Українка, Пилип Орлик, Іван Піддубний, Микола Леонтович — кожен з них не підкорювався думці суспільства та став кращим в свої справі.

Роздуми про такі унікальні риси, якими прославились українці, надихнули бренд створити проєкт «Мапа української ідентичності» для того, щоб допомогти всім виявити найпритаманніші риси українського характеру. Кожен міг пройти тест і долучитись до створення Мапи української ідентичності, в основу якої лягли відповіді учасників та героїв проєкту. Наразі бренд оброблює дані всіх респондентів та незабаром випустить книгу-маніфест з найяскравішими якостями сучасного українця.

Новий glo™ PRO SLIM для тих, хто непокірно обирає СВОЄ, а не робить вибір між дизайном та функціональністю. Бренд вирішив створити унікальний пристрій, який зміг стати кращим функціонально та візуально. Протягом двох років південнокорейське дизайн-бюро Jiyoun Kim Studio («Джіон Кім Студіо») розробляло glo™ PRO SLIM.

Результатом плідної роботи став девайс з металевим корпусом, новою тонкою та стильною формою. Унікальний дизайн glo™ PRO SLIM отримав міжнародну нагороду iF Design Award 2022, що відзначає досягнення у промисловому та продуктовому дизайні. Кожного року 90 світових експертів тестують та аналізують кожен продукт, які були подані на конкурс, а в 2022 році головними критеріями відбору переможця стали ідея, форма, функціональність.

Бренд glo™ пропонує звільнитися від упереджень, адже… #непокора_личить.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...