Реклама

Тампони чи прокладки: що вибрати під час менструації?

Čytaty latynkoju
Тампони чи прокладки: що вибрати під час менструації?
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Тампони чи прокладки: що вибрати під час менструації?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сьогодні тампони та гігієнічні прокладки є двома найпоширенішими продуктами, які жінки використовують у період менструації. Звичайно, є багато суперечок про те, що краще. Про особливості кожного виробу поговоримо прямо зараз, щоб ви могли знайти захист, який підійде саме вам.

Тампони: переваги й недоліки

Тампони виготовляються з поглинальних матеріалів, таких як бавовна або віскоза, і зараз є найпопулярнішим продуктом при менструації. Представлено безліч різних типів тампонів з різною поглинаючою здатністю, що підходять для легких та рясних менструацій: https://www.watsons.ua/uk/tilo/zhinocha-gigiyena/tamponi/c/M2011.

Переваги

  • Розмір

Одним із найбільших плюсів тампонів порівняно з прокладками та іншими менструальними засобами є їх розмір. Тампони маленькі та портативні. Ви можете легко покласти їх у кишеню або гаманець і регулярно носити із собою на непередбачуваний випадок.

  • Збереження активності

Тампони – одні з небагатьох гігієнічних товарів, з якими можна плавати, займатися спортом та інтенсивною повсякденною діяльністю, не переймаючись протіканнями.

  • Невидимий захист

Ще однією перевагою тампонів є те, що вони забезпечують непомітний захист, в той час як багато прокладок громіздкі і можуть виділятися при носінні з одягом, що облягає.

Недоліки

Тампони може бути складніше використовувати, особливо новачкам. Тому деякі тампони мають аплікатор для більш зручного введення.

Прокладки: переваги й недоліки

Більшість прокладок виготовлені з абсорбуючого матеріалу, такого як бавовна й полімер з високою поглинаючою здатністю. Вони призначені для приклеювання до нижньої білизни та доступні у різних розмірах.

Переваги

  • Найкраще рішення при рясних менструаціях

Жінкам із рясними виділеннями слід змінювати засоби особистої гігієни частіше, ніж іншим. Регулярна зміна прокладок – менш трудомісткий процес, аніж заміна тампона.

  • Простота у застосуванні

Прокладки легко використовувати, також вони ідеально підходять для використання вночі. Крім того, максимально просто дізнатися про ступінь заповнення та визначити, коли прокладку слід замінити на нову.

  • Відсутність ризику розвитку СТШ

При використанні цього продукту немає ризику розвитку синдрому токсичного шоку.

Недоліки

Під час більшості занять можна носити прокладки, але плавати з ними не можна. Вони, швидше за все, намокнуть у воді та відірвуться від спідньої білизни, що може бути дуже некомфортно та негігієнічно.

Вибір між тампонами та гігієнічними прокладками залежить головним чином від ваших уподобань. У будь-якому випадку корисно оцінити свій спосіб життя, щоб прийняти правильне рішення, та використовувати засоби згідно з інструкцією із застосування.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...