Реклама

LEGO Minecraft для початківців: що це за серія і хто її герої?

Čytaty latynkoju
LEGO Minecraft для початківців: що це за серія і хто її герої?
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. LEGO Minecraft для початківців: що це за серія і хто її герої?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ласкаво просимо до захопливого світу, де відкриваються безмежні можливості для творчості та пригод — LEGO Minecraft! Ця унікальна серія поєднує в собі безмежні можливості конструювання разом з Лего та неймовірні пригоди у світі Minecraft. Колекція дозволяє дітям стати творцями власного світу, де кожен камінчик, кожен блок LEGO є будівельним матеріалом для розвитку креативності та уяви.

Minecraft, Свинья, Кирпичи, Игрушка

Історія створення

Створення конструкторів Лего Майнкрафт є результатом співпраці між Lego Group та японською компанією CUUSOO. Відповідно вимог проєкту у кожної людини віком старше 18 років була можливість запропонувати свою роботу або ідею LEGO та виставити її на голосування. Роботи, які пройшли відбірковий тур, потрапили на розгляд спеціального офіційного комітету Lego Group. Тільки найкращим обраним наборам пощастило стати реальністю — вони увійшли у серії конструкторів.

Саме так з’явилась колекція LEGO Minecraft. Вона є одним з громадських проєктів, які набрали популярність. Набори серії базуються на відомій комп’ютерній грі Minecraft, віртуальний світ якої повністю складається з блоків, що ідеально вписується в концепцію LEGO.

Особливості серії

Давайте розглянемо деякі особливості колекції:

  • Розробка. Перший набір був випущений у червні 2012 року і входив до категорії «Мікросвіти». У наступних версіях розмір кубиків збільшився в чотири рази.
  • Кількість деталей в конструкторах. Перша версія складалася з 480 елементів, але потім їх кількість збільшилася. Сьогодні ви можете придбати набори, які відрізняються рівнем складності і кількістю деталей — від 200 до 1000 штук.
  • Цільова аудиторія. Тематика та складність моделювання роблять лінійку LEGO Minecraft цікавою для дітей шкільного віку та навіть дорослих. Більшість моделей сподобаються хлопчикам і дівчаткам від 7 до 14 років.
  • Незвичні аксесуари. Автори включили в склад комплектів елементи іншої тематики, наприклад, хліб у формі багета, скриню та відро з ручкою, яке можуть тримати мініфігурки. Деякі складові можуть світитися в темряві.
  • Стиль. Набори колекції мають блокову конструкцію і навіть фігурки складаються з блоків.
  • Персонажі. Головним героєм наборів є Стів, який разом зі своїм другом Мініпігом, протистоїть зомбі, плазунам тощо.

Для серії характерні динамічні сюжети, але дитина може придумувати власні історії. Основні напрямки будівництва — створення різноманітного ландшафту або споруд певного призначення.

Серія конструкторів не тільки дозволяє зануритися у світ Майнкрафт, вона також розвиває дрібну моторику, креативність, просторове мислення та логіку. Це чудовий спосіб провести час з друзями, сім’єю або наодинці.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...