Реклама

Що можуть телевізори Samsung

Čytaty latynkoju
Що можуть телевізори Samsung
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Що можуть телевізори Samsung
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На початку року компанія Samsung анонсувала випуск лінійки телевізорів на базі штучного інтелекту та наднових технологій. Наразі немає інформації, коли новинка надійде у продаж і скільки буде коштувати. Але охочим купити сучасний телевізор з унікальними можливостями не обов’язково чекати на презентацію цієї серії. В колекції Samsung 2023 та попередніх років є чимало моделей, які й сьогодні здивують своїм функціоналом найбільш вибагливих користувачів.

Особливі технології в телевізорах Самсунг

За брендом давно закріпилася слава законодавця моди та створювача інноваційних рішень у сегменті телебачення. Деякі моделі телевізорів, випущених компанією ще кілька років тому, досі залишаються в топі й не мають гідних конкурентів серед розробок інших компаній. А все — завдяки особливим технологіям і функціями, якими славляться девайси Samsung. Ось тільки деякі з них:

  • Quantum Matrix — регулює активність світлодіодів, щоб створювати бездоганну деталізацію світлих і темних сцен;
  • SpaceFit Sound — адаптує звук під умови, в яких встановлений пристрій;
  • Motion Xcelerator Turbo+ — гарантує плавність кадрів і відсутність затримок, щоб навіть на долі секунди не пропустити те, що відбувається на екрані під час фільму, спортивних змагань чи в ігровому процесі;
  • FreeSync Premium Pro — унікальне технічне втілення, яке перетворює звичайний телевізор на професійний ігровий монітор;
  • Multi View — дозволяє розділити екран й одночасно відтворювати декілька відео чи зображень;
  • Tap View — автоматично транслює відео чи музику зі смартфона на великому екрані, достатньо лише доторкнутися телефоном до панелі;
  • технологія Quantum HDR 32x — відповідає за точну передачу кольорів, щоб глядач бачив відео таким, як це задумував режисер;
  • система квантових точок — гарантує охоплення повного спектра кольорів у мільярдах відтінків;
  • ультраширокий кут огляду — дозволяє дивитися телевізор під будь-яким кутом, зображення при цьому не спотворюється;
  • система Anti Reflection — гарантує, що на екрані не буде відблисків від сонячного світла чи освітлювальних приладів;
  • 3D-звучання OTS+ — створює об’ємний реалістичний звук з ілюзією локалізації на певній ділянці екрану, щоб глядач відчував себе в епіцентрі того, за чим спостерігає.

Крім того, власникам телевізорів Samsung, випущених в останні роки, не доводиться фантазувати, куди сховати кабелі. В нових девайсах їх замінив компактний знімний модуль One Connect. А елегантний тонкий екран (у деяких моделях його товщина всього близько 3 см) перетворюється на вишукану деталь інтер’єру.

Де в Україні вигідно купити телевізор Samsung

Телевізори цього виробника продають у багатьох місцях. Та найвигідніші пропозиції для покупців — у фірмовому інтернет-магазині samsungshop.com.ua. Там є практично весь модельний ряд за найкращими цінами, до того ж на деякі моделі діють вигідні знижки і є можливість оплати частинами.

Тож якщо потрібен телевізор з інноваційними функціями, який ще довго не втратить своєї актуальності, асортимент Samsung — саме те, що треба.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...