Реклама

ТОП популярних коктейлів на основі лікеру Єгермейстер

Čytaty latynkoju
ТОП популярних коктейлів на основі лікеру Єгермейстер
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. ТОП популярних коктейлів на основі лікеру Єгермейстер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо йдеться про настоянку, найбільш відомим брендом в Україні є Jägermeister. Німецький трав’яний лікер виробляється з 1935 року, а його оригінальний рецепт (до речі, достатньо складний) тримається у великій таємниці.

Вважається, що серед усього розмаїття алкогольних напоїв саме Єгермейстер є найбільш корисним для здоров’я (звичайно, за умови помірного споживання). Його п’ють як у чистому вигляді, так і у складі коктейлів. Пропонуємо ознайомитись із добіркою найуживаніших хмільних напоїв, до складу яких входить знаменитий німецький лікер.

Ягер бомб

Простий підбадьорливий коктейль, який складається всього з двох компонентів: власне настоянки Егермейстерта відомого енергетика Ред Бул. Звісно, цей напій досить міцний, не для слабкодухих. Готується він елементарно: у келих із 250 мл Red Bull потрібно влити 50 мл лікеру та перемішати суміш. Бажано вживати відразу — швидке підняття настрою гарантоване.

Black Apple

Якщо ви знаєте про коктейль Old Fashioned, то «Чорне яблуко» — це фактично його різновид із додаванням Jägermeister. Напій має зігрівальні властивості та унікальний терпкий смак. Для його приготування потрібно взяти 45 мл настоянки, 30 мл бренді та 5 мл бітеру. Інгредієнти слід змішати у склянці з кубиками льоду та прикрасити цедрою апельсина.

Кольт 45

Ще один коктейль для фанатів складних і міцних напоїв. Крім Єгермейстеру та Ред Була, у нього входить джин. Енергетик тут виступає в ролі шипучки, тобто коктейль можна вживати не поспішаючи. Ідеальний напій для чоловічих посиденьок.

Рецепт простий: 120 мл енергетика, 60 мл настоянки та 30 мл джина. Можна, звичайно, охолодити мікс за допомогою кубиків льоду. До речі, усі інгредієнти легко придбати у відомому маркеті важливих штук МАУДАУ.

Каліфорнійський серфер

Назва коктейлю асоціюється з жарким пляжем та шумом прибою. Але напій дуже доречний і під час класичної зимової вечірки. У його складі три компоненти: Єгермейстер, ром (бажано кокосовий) та ананасовий сік. Їх потрібно додати у шейкер в однакових пропорціях, змішати чи струсити, процідити та перелити у посуд із льодом.

Ідеальною закускою для напою вважаються хрусткі крабові палички, приготовані у клярі.

Fright Night in the Grove

Назва коктейлю перекладається як «Страшна ніч у гаю». Але залишимо поза увагою історію цієї назви — смакових та ароматичних властивостей напою вона ніяк не стосується. Насправді це найскладніший у приготуванні коктейль із нашого рейтингу.

З міцних напоїв, окрім Jägermeister, до складу коктейлю входить текіла. Бажано, щоб вона була витриманою. Пропорції на користь лікеру (60 мл проти 15 мл текіли). Інші рідкі інгредієнти — це 30 мл соку грейпфрута та 15 мл сиропу. На свій смак можна додати сіль та лід, а також шматочки цитрусу. Терпкість грейпфрута врівноважується сиропом.

Коктейль вважається літнім, хоча смакувати його можна в будь-яку пору року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...