Реклама

Як вибрати найкращу школу для вивчення англійської мови

Čytaty latynkoju
Як вибрати найкращу школу для вивчення англійської мови
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Як вибрати найкращу школу для вивчення англійської мови
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Мотивація — один з найважливіших факторів для вивчення іноземної мови. Проте результати й досягнення залежать також від правильного вибору школи, викладача та навіть методики навчання. Зупинимося докладніше на навчальному закладі, де ви здобуватимете знання та якісно новий досвід спілкування колись малознайомою для себе мовою. 

Основні критерії вибору школи для вивчення англійської мови

Рейтинги й репутація. Про хороші школи говорять, їх рекомендують друзям та колегам, діти і дорослі навчаються там із задоволенням та швидко починають застосовувати здобуті знання в реальному житті.

Викладацький склад. Від професійних та особистісних якостей педагога залежать успіхи студентів. Учитель, який досконало володіє методикою викладання, сам постійно навчається, уміє захопити й зацікавити навіть складним матеріалом, а в ідеалі є носієм мови, — найкращий вибір для тих, хто хоче досягти певного рівня володіння англійською.

Програми. Що більше програм, що різноманітніші вони за змістом і напрямами, то більше можливостей вибрати саме те, що потрібно конкретному студенту. Одні приходять з «англійською на рівні школи» і хочуть підвищити її до рівня С1, хтось вивчав іншу іноземну мову і йому достатньо В1 — для подорожей Європою та США, спілкування з нейтів-спікерами й перегляду контенту англійською. Чудово, якщо до вибору програми школа пропонує пройти тестування та оцінити реальний рівень знань, щоб вибрати найбільш відповідний напрям навчання.

Формати навчання. Крім традиційного очного навчання, популярним є онлайн-формат, коли студенти або здобувають знання віддалено за конкретним розкладом, або навчаються в комфортному місці та в зручний для себе час. Часто ті самі програми доступні як очно, так і в онлайн-форматі. Це ідеально для тих, хто паралельно з навчанням працює чи навчається у школі (університеті).

Порядок формування груп. Для дистанційного навчання це не так важливо, як для очних занять, що можуть проходити в мінігрупах, індивідуально з викладачем або у вигляді парних занять (коли формують пари студентів із приблизно однаковим рівнем володіння мовою).

Гнучкість ціноутворення. Вартість навчання часто залежить від формату, насиченості програми, частоти занять і педагогічного складу. Однак при цьому в гарній мовній школі надається можливість вибрати оптимальну програму й умови під різний бюджет, а часто ще й скористатися бонусами, знижками тощо.

Додаткова активність. Це можуть бути розмовні клуби, клуби настільних ігор, кіноклуби чи спільні поїздки за кордон, де можна попрактикуватися в розмовній англійській мові з носіями. 

Чому Grade — найкращий вибір школи для вивчення англійської

Школа англійської мови https://grade.ua/uk/ має декілька важливих переваг перед іншими аналогічними закладами:

  • очне навчання в Києві та онлайн на платформі Zoom;
  • понад 80 навчальних програм для дорослих, підлітків і дітей;
  • індивідуальні навчальні плани за результатами тестування;
  • постійний контроль результатів з коригуванням плану навчання;
  • малі групи (максимум 10 учнів) для ефективного навчання;
  • професійні педагоги з великим досвідом і персональні менеджери;
  • проста взаємодія з навчальною платформою через онлайн-кабінет;
  • міжнародні іспити Cambridge Assessment English;
  • безкоштовні розмовні клуби для студентів різного віку;
  • пробні уроки й можливість внесення оплати за модуль або за весь курс одразу.

Докладніше про навчання в Grade можна дізнатися в менеджерів школи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...