Реклама

Який Macbook купити, якщо треба все й одразу?

Čytaty latynkoju
Який Macbook купити, якщо треба все й одразу?
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Який Macbook купити, якщо треба все й одразу?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ноутбуки купують для різного. Хтось грає, хтось серфить в інтернеті, хтось монтує відео, а хтось — всього потроху. Потрібні неабиякі обчислювальні ресурси, щоб лептоп «тягнув» будь-які забаганки користувача. У Macbook з продуктивністю все гаразд: вони стабільні у багатозадачному режимі та завжди готові до навантажень.

Сімейство включає дві підсерії, орієнтовані на різні сценарії експлуатації. Air — легкі та тонкі, максимально адаптовані до роботи на ходу. Якраз для криейторів, які не звикли сидіти на одному місці. Pro — також витончені та елегантні, але з більшими дисплеями та потужним «начинням». Підходять для будь-яких завдань: від геймінгу до професійного ведення бухгалтерського обліку у профільних програмах.

Імідж — фірмова особливість техніки з Купертино. Тож зовні Apple Macbook Pro — це преміальні девайси, здатні підкреслити високий статус власника. Водночас виробник наголошує на просунутих характеристиках, набагато важливіших за привабливий дизайн.

Переваги Макбуків з префіксом «Про» умовно об’єднують у дві групи: характерні для всіх розробок корпорації Apple та індивідуальні.

У першій категорії:

  1. Висока якість. Ноути довговічні та стабільні, зберігають зовнішню статечність та внутрішню міць навіть через кілька років після купівлі.
  2. Приналежність до екосистеми. Просте підключення до інших девайсів, покращені технології передавання даних, синхронізування паролів та акаунтів у застосунках.
  3. Безпека. Пристрої добре захищені від хакерських атак та крадіжки персональної інформації.

До другої групи належать фішки, які роблять Macbook Pro впізнаваними та популярними.

Потужні процесори

Вже кілька років поспіль ноути отримують найактуальніші чипи Apple з топовою продуктивністю та енергоефективністю. Наразі можна придбати версії на базі  M1, M2 та навіть M3. Максимальна сумарна кількість ядер продуктивності та ефективності — 16, а графічний процесор — аж до 40-ядерного.

Багато пам’яті

Крім високої пропускної здатності, твердотілові накопичувачі відрізняються об’ємом від 256 Гб до 8 Тб. Легко підібрати оптимальну місткість для зберігання файлів у будь-яких форматах. Для порівняння, найдорожче компонування з лінійки Ейр має «на борті» до 2 Тб.

Якісні та сучасні екрани

Найбільший розмір діагоналі в серії — 16,2 дюйма. Постійна яскравість сягає 1000 ніт, а пікова — 1600 ніт. Широке колірне охоплення забезпечує реалістичність та деталізованість картинки. Адаптивна частота оновлення до 120 Гц необхідна користувачам, які мають справу з динамічним контентом.

Потужний звук

Для системи з шести динаміків характерні такі особливості:

  • Широкий стереозвук,
  • підтримка просторового звучання,
  • ефективне шумозаглушення.

Під’єднати навушники та інше периферійне оснащення можна через роз’єми 3,5 мм, HDMI, Thunderbolt.

Що стосується дизайну, Apple йде протоптаною стежкою та відкрито дотримується концепції стильного мінімалізму.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...