Реклама

Віртуальний номер допоможе підвищити рівень зручності у цифровому світі

Čytaty latynkoju
Віртуальний номер допоможе підвищити рівень зручності у цифровому світі
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Віртуальний номер допоможе підвищити рівень зручності у цифровому світі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Віртуальний номер телефону не прив’язаний до фізичної сім-карти. Він може використовуватися для здійснення дзвінків, отримання повідомлень, надсилання факсів, а також для переадресації дзвінків на інший номер. Віртуальні номери телефонів коштують значно дешевше, ніж звичайні номери, а для роботи з ними не потрібно встановлювати спеціальне програмне забезпечення. Достатньо мати доступ до інтернету та вміти користуватися електронною поштою. Віртуальні номери телефонів можна використовувати у будь-якій країні світу. Для цього слід вибрати ІР-провайдера, який надає послуги у потрібній країні.

Окрім того, віртуальний номер телефону можна використовувати, наприклад, для здійснення дзвінків, отримання повідомлень, надсилання факсів, організації переадресації дзвінків, а також для створення кол-центрів. Отримати якісні послуги можна лише завдяки відповідальному ІР-провайдеру, наприклад, Freezvon. Мова йде про компанію, яка пропонує широкий вибір віртуальних телефонних номерів, які можна використовувати для різних цілей.

Послуга відкриває безліч можливостей для особистих і комерційних потреб. Отримання віртуального номера дозволяє користувачам зберегти приватність своєї особистої телефонії, а також створити професійний імідж для бізнесу. Компанія Freezvon гарантує надійність і зручність своїх послуг, а також швидке підключення без фізичної присутності.

70lSsK1qIt7TsDalPoh8iWI68kUQlyWJgFcqQ1bnvO_9vgz1-nNx7JUxB61SIh4Wkd2Sc9y0FJAeZ0pRzkLL_QX0TW4uCiORitnXbHOus5GvRLmo9of1jQM2JITusdkbdOfN1f8aSXDkqZGxQ5HqnA

Особливості

Серед важливих переваг послуги слід згадати кілька моментів:

  • Якість зв’язку завжди буде на найвищому рівні, єдиною умовою повноцінної функціональності є наявність швидкісного інтернету, який дозволятиме отримувати звук без затримок і будь-яких побічних звуків і шумів;
  • Freezvon пропонує номери більше 120 країн світу, а повний список складається не лише з відомих направлень, але і з невеликих екзотичних країн;
  • Тарифікація вихідних дзвінків залишається незмінною, незалежно від локації абонента;
  • Віртуальні номери – це зручний спосіб забезпечити клієнтам доступ до компанії з будь-якої точки світу. Вони не прив’язані до конкретного місця розташування, тому їх можна використовувати як в офісі, так і віддалено. При цьому одним номером може користуватися необмежена кількість працівників, що робить їх ідеальним рішенням для компаній, які працюють з віддаленими співробітниками.
  • Черга дзвінків і IVR – це інструменти, які допомагають компаніям оптимізувати роботу кол-центру. Вони дозволяють розподіляти дзвінки між операторами таким чином, щоб уникнути затримок з відповідями на звернення клієнтів. Запис розмов дозволяє контролювати роботу операторів і підвищувати якість обслуговування клієнтів.
  • Номер 800 (Toll Free) та віджети зворотного зв’язку (дзвінок із сайту, Callback) – це ефективні способи підвищити доступність компанії для клієнтів. Вони дозволяють клієнтам зв’язатися з компанією в будь-який час і з будь-якої точки світу без додаткових витрат. Такий підхід, в свою чергу, збільшує кількість вхідних звернень, оскільки клієнти відчувають, що компанія доступна і готова допомогти.

Вартість віртуального номера залежить від кількох факторів: країни, типу номера, міста або оператора. За підключення номера потрібно внести одноразову плату, а абонентську – щомісяця. Вартість переадресації вхідних дзвінків та СМС залежить від типу переадресації або напряму. Дізнатися вартість номерів і тарифи на дзвінки або СМС можна на сайті Freezvon в розділі “Тарифи”

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...