Реклама

Бургери з дивовижними начинками з різних куточків світу

Čytaty latynkoju
Бургери з дивовижними начинками з різних куточків світу
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Бургери з дивовижними начинками з різних куточків світу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо ви шанувальник гамбургерів, то, швидше за все, пробували різні варіанти. Традиційний рецепт містить булочку, котлету, сир, салат і соус, проте деякі сміливіші цінителі цієї страви йдуть на експерименти. Далі ми розповімо про найхимерніші версії гамбургерів.

5Vwv7_T676xvBucMDsxSbo9SL5gUt1s6t5cFU7X2V_1G4syxy_hB1bqPftGNneGRwWbd_s0S-4uY4Vwg41mUZ43qE94GuXS_vnbCdVtBR9spND6qYHaJPFJF-UlY15X3ypy72q_A77OZaVZTHLj0o40

У нашому переліку є найнесподіваніші бургери — від тих, що викликають апетит, до солодких і навіть трохи дивних.

Бургер у пончику

Цей бургер можна спробувати в Лондоні являє собою сендвіч з хрустким курячим філе в клярі між двома глазурованими пончиками. Також начинка містить бекон та плавлений сир.

Смажений бургер із жабою

Якщо ви прагнете чогось дико оригінального, це чудове японське творіння створене для вас. Страва виглядає так: ціла смажена у фритюрі жаба, салат та соус чилі, укладені між двома булочками. Примітно, що бургер був придуманий тематичним музеєм природи Орбі Йокогама як реклама виставки отруйних жаб.

Бургер-морозиво

Ці морозні ласощі приготували виробники морозива з Хемпширу. Шалено солодка закуска складається з підсмаженої булочки-бріош, морозива з коричневою олією, полуниці та горіхів пекан.

Потрійний байпас-бургер

Мегабургер Triple Bypass із Лас-Вегасу містить 3 шматки м’яса, 12 слайсів бекону, сир, червону цибулю, нарізаний помідор та унікальний спеціальний соус. Це м’ясне блаженство подається з картоплею фрі та гігантським безалкогольним напоєм, а загальна поживність порції перевищує 8000 калорій.

Бургер з чорнилом каракатиці

Особливість цього гамбургера родом із Бангкока — у підсмажених булочках із чорного тіста, пофарбованого чорнилом каракатиці. Вугільно-чорне чорнило — популярний інгредієнт середземноморської та японської кухні, який надає їжі насичений колір та пікантний смак. Однак начинка цього бургера цілком традиційна: у ньому є смажена яловичина, салат та діжонська гірчиця.

NvduXQOBdU6qMuHcZJcWVwm1cWldVHZ42IQT98aiy8zzjSQ1cQYexEiBtpYVVIcN5MNEWl8prgdoz9vW-4AT9S8hTUvHxgXTnuJofL1bhz4vBW1EmKK7V4hlWxACwEJi_RXbmMd4oV9Q89FmU3fPFIM

Справжній чизбургер

Знаменита бургерна в Таїланді нещодавно випустила гамбургер із 20 скибочками сиру. Крім цього, у ньому містяться і класичні інгредієнти, такі як хліб, м’ясо та соус.

Кронат-бургер

Канадські кондитери об’єдналися з кухарями фаст-фуду, щоб створити Cronut Burger. Це сендвіч з котлетою і скибочкою сиру між двома шматочками кронату (випічка, що нагадує пончик, зроблена з тіста, схожого на круасан).

Бургер зі свининою, капустою та яйцем

Гамбургер обмеженої серії від лондонського закладу — напевно, найситніший із цього списку. У ньому котлета зі свинини покрита хрустким беконом, плавленим швейцарським сиром, смаженим яйцем та доповнена капустою. Його подають із картопляною начинкою.

Великодній бургер

Цей гамбургер можна знайти в кафе в Брісбені, і він поєднує в собі солодке і солоне. Унікальний витвір прикрашений їстівним шоколадним яйцем. Єдина у своєму роді страва була задумана на честь Великодня і містить гарячі булочки, 2 скибочки бекону, 2 яловичі котлети, соус, цибулевий джем і шматочок плавленого сиру.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...