Реклама

Революційні підходи до продовження статевої активності у чоловіків: досліджуємо нові способи

Čytaty latynkoju
Революційні підходи до продовження статевої активності у чоловіків: досліджуємо нові способи
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Революційні підходи до продовження статевої активності у чоловіків: досліджуємо нові способи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Згідно зі статистичними даними, ідеальна тривалість статевого акту повинна становити 13-15 хвилин. Це час, за який обидва партнери здатні дійти до оргазму – і насолода буде взаємною. Але багатьом парам знайома поширена проблема: хлопцеві досить 2-3 хвилини сексу, тоді як жінка не встигає за такий короткий час досягти пікової точки. Чому це відбувається, а головне: як продовжити статеву активність у чоловіків?

Чому оргазм у чоловіка настає швидше?

Основна причина – у різному рівні психологічної готовності, що часто зумовлено фізіологічними відмінностями. Для сильної статі близькість – ефективний спосіб зняти напругу, що накопичилася, а почуття часто відходять на другий план. Для дівчини ж ситуація обернена.

Партнерці потрібно налаштуватися, розслабитися і збудитися до потрібного рівня – цьому сприяють попередні ласки. А якщо нехтувати прелюдією, не приділяючи обіймам та поцілункам достатньої уваги – то й час кульмінації істотно відрізнятиметься.

насадки на пеніс

Ефективні способи продовження сексуального акту

Якщо проблема викликана розбіжністю темпераментів і фізіологічних особливостей, її легко вирішити за допомогою простих, але дієвих методів. Вірним помічником у цьому питанні стане сексшоп, а також техніки самоконтролю, які будуть корисними для продовження статевого акту.

Презервативи – ефективний захист та запобігання передчасній еякуляції

Кондоми легко здавлюють член біля основи, що допомагає збільшити тривалість інтимних ласк. З цим завданням чудово справляються класичні контрацептиви середньої товщини, які практично не відчуваються на тілі, але при цьому стримують чоловічу кульмінацію.

А головне, презервативи дозволяють уникнути небажаної вагітності, а також захищають від інфекцій, що передаються статевим шляхом.

Пролонгатори – ефективна допомога у боротьбі за насолоду

Це особлива група засобів на базі рослинних екстрактів, яка допомагає зробити сексуальний досвід більш насиченим і тривалим. Це найпростіший і доступніший спосіб продовження статевого акту: потрібно лише замовити в секс-шопі відповідний крем, гель або спрей та нанести його на член у процесі інтимної близькості. Основні завдання цієї категорії інтимних продуктів:

  • зниження чутливості – анестетики та трави із заспокійливим ефектом запобігають передчасному оргазму;
  • покращення кровообігу – спеціальні компоненти сприяють розслабленню та підтриманню ерекції тривалий час;
  • приємні відчуття – легке поколювання у поєднанні з ніжними хвилями прохолоди, зробить близькість приємнішою для обох партнерів.

А головне, використання пролонгаторів допомагає чоловікам почуватися впевненіше у сексуальних стосунках, за рахунок чого легше контролювати процес досягнення оргазму. Але важливо не перевищувати рекомендовані дозування і точно дотримуватися інструкцій виробника.

Насадки на член: корисне придбання з інтим-магазину

Існують різні методи продовження статевого акту, але найефективнішим способом стане зниження стимуляції головки з одночасним стисканням нижньої частини. Це можна зробити і вручну, але така маніпуляція завдасть певного дискомфорту, а також може збентежити партнерку. Щоб уникнути незручності моменту, актуально використовувати спеціальні насадки на пеніс – зручні та безпечні. Чоловічі секс-іграшки доступні в різних варіантах:

  • вібромоделі;
  • із закритою головкою;
  • з відкритою головкою;
  • з масажером простати;
  • для подвійного проникнення.

Таке придбання стане приємним подарунком для обох учасників інтимної близькості. Легка вібрація, як і рельєфні чи структуровані елементи, впливають на найчутливіші точки жіночого тіла, що подарує взаємне задоволення та допоможе одночасно досягти оргазму. Щоб оцінити переваги цієї категорії секс-товарів, можна замовити базове кільце для продовження статевого акту – мініатюрна іграшка допоможе розкрити нові грані блаженства.

Інші методи продовження статевого акту

Впливати на організм можна й самостійно. Для цього розроблено ряд технік та підходів:

  • Зниження інтенсивності – на зміну швидким рухам приходять плавні та розмірені ласки.
  • Техніка «перемикання» – перенесення уваги із сексуальної гри на інші думки, за рахунок чого градус збудження дещо скоротиться, а наближення кульмінаційного моменту вдасться відстрочити.
  • Чергування – не варто обмежуватись лише однією позою або певним видом впливу. Якщо партнерка ще не готова до фіналу, то можна допомогти їй у цьому кунілінгусом чи стимуляцією сосків. А можна просто змінити позицію – різкий перехід дещо відстрочить еякуляцію.

Як продовжити статеву активність? Існує безліч технік, які здатні збагатити інтимні стосунки та допомогти партнерам досягти взаємного задоволення. І якість близькості вийде на новий рівень.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...