Реклама

Як працює накрутка переглядів в Ютубі: ТОП 7 сайтів

Čytaty latynkoju
Як працює накрутка переглядів в Ютубі: ТОП 7 сайтів
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Як працює накрутка переглядів в Ютубі: ТОП 7 сайтів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З кожним днем кількість каналів на YouTube продовжує зростати. Блогери, бренди, звичайні користувачі прагнуть зібрати велику кількість підписників, залучити нових клієнтів, збільшити трафік та конверсії. Однією з найважливіших метрик на YouTube є кількість переглядів. Як слідує з назви – цей показник показує, скільки разів ваш ролик подивилися (на платформі враховуються і повторні відвідування, зроблені одним і тим самим користувачем).

Якщо канал нещодавно був запущений, з набором відвідувань профілю можуть виникнути складності. Сьогодні ми поговоримо про сервіси, де доступна накрутка переглядів Ютуб. Такі варіанти, як сайт Likesid.com дозволять вам отримати якісні переходи на ваші відео в Youtube без особливих зусиль та без санкцій з боку адміністрації відеохостингу.

➤ Спосіб 1: Накрутка переглядів Youtube за допомогою LikesID

Одна з особливостей сайту LikesID – тут ви зможете замовити таку послугу, як накрутка переглядів на Youtube різної якості, відштовхуючись від бюджету. Також є можливість обрати, з якого саме регіону приходитимуть нові глядачі на ваш канал – СНД, Польща, Туреччина.

Час, через який послуга буде надана у повному обсязі, залежатиме від кількості переглядів на Youtube у вибраному пакеті. Чим більша кількість, тим довше відбуватиметься накрутка. Це необхідно для того, щоб не виникло жодних проблем із алгоритмами Ютуба.

Скільки коштує накрутка переглядів Ютуб

Вартість залежатиме від ряду факторів – якості, регіону, кількості переглядів у пакеті. Доступно три варіанти послуг залежно від якості, щоб накрутити глядачів на Ютуб:

  • ⭐️ Висока – від 1,99 доларів;
  • ⭐️ Преміум – від 2,99 доларів;
  • ⭐️ Люкс – від 4,49 доларів.

Велика кількість пакетів дозволяє підібрати відповідний варіант залежно від того, на якій стадії просування знаходиться ваш канал. Мінімальні пакети – це чудова можливість оцінити якість послуг на сервісі з мінімальними вкладеннями. Ось кілька варіантів пакетів, які можна замовити тут:

  • ✔️ 500 – 1,99 доларів;
  • ✔️ 1000 – 3,49 долара;
  • ✔️ 20 000 – 66,49 доларів.

➤ Спосіб 2: SocialBoss.org

Накрутка переглядів Ютуб на сайті SocialBoss також проводиться пакетами. Сайт працює за аналогічним принципом із попереднім сервісом. Ви вибираєте для себе відповідні послуги, визначаєте кількість відвідувань і вносите оплату. Доставка здійснюється органічним способом, ніякі правила Ютуба не порушуються, вашому каналу не загрожує блокування та попередження від адміністрації. Перед замовленням накрутки переконайтеся, що відео доступне для всіх країн. Надається 100% гарантія на всі послуги. Якщо накрутка переглядів в Ютубі з тих чи інших причин була надана не в повному обсязі, сервіс поверне вам гроші.

Ціни на накрутку переглядів Youtube

Вартість накрутки залежить від кількості відвідувань, є кілька варіантів пакетів:

  • ✔️ 500 – 4,49 доларів;
  • ✔️ 1000 – 6,49 доларів;
  • ✔️ 20 000 – 107, 99 доларів.

Також у вас є можливість замовити преміальні відвідування, у цьому випадку вартість накрутки збільшиться (наприклад, 500 преміальних переглядів коштуватиме 6,79 доларів). Особливість преміальних послуг – перегляди приходять з облікових записів, які мають фото, відео у профілі. Також такі канали було створено досить давно. Ще один плюс преміальної накрутки – миттєвий старт та швидша доставка.

➤ Спосіб 3: Socialsgrow.com

Цей сайт пропонує накрутку лайків, підписників, коментарів, переглядів коротких відео та ін., не тільки для Ютуба, а й для інших соціальних мереж. Пам’ятайте, що якщо ви хочете досягти більш органічного просування своєї сторінки, варто замовляти різні види активності. Якщо канал з парою підписників збиратиме мільйони відвідувань, це точно не виглядатиме природно. Ось невелика інструкція для ютуберів-початківців, яка допоможе стартувати на відеохостингу.

Співпраця з сайтом має декілька особливостей:

  • ⭐️ 100% гарантія повернення грошей;
  • ⭐️ Накрутка з реальних облікових записів;
  • ⭐️ Цілодобова підтримка клієнтів.

Як набрати переглядів на Ютуб на Socialsgrow

Ось невелика інструкція, як накрутити кількість відвідувань на Youtube за допомогою сервісу:

  1. 🔹 Зайдіть на офіційний сайт, у верхній частині відкрийте меню «Послуги». З списку виберіть «Ютуб» і далі «Перегляди».
  2. 🔹 Ознайомтеся зі списком доступних пакетів і виберіть відповідний, натисніть кнопку «Купити», щоб перейти до вікна замовлення послуги.
  3. 🔹 Введіть посилання на відео та вкажіть email.
  4. 🔹 Оплатіть пакет зручним способом. Підтримуються банківські картки, криптовалюта та електронні гаманці.

➤ Спосіб 4: Videosgrow.com

Головна відмінність Videosgrow від інших описаних вище сервісів – він працює виключно з Ютубом. Тут ви зможете купити відвідування, лайки, підписників, коментарі та ін. Також доступні різні фільтри для пакетів, що замовляються, наприклад, високий рівень утримання, години переглядів, відвідування за 1 долар та ін.

Складнощів з тім, як набрати переглядів на Ютуб за допомогою цього сайту, у вас точно не виникне. Він працює за принципом інших аналогічних сервісів. Як накрутити перегляди – ви вибираєте пакет, оплачуєте замовлення та просто спостерігаєте за тим, як на вашому відео збільшуються перегляди.

Сайт має 100% гарантію повернення грошей, якщо послуги з тих чи інших причин були надані не в повному обсязі. Сплатити замовлення можна не тільки лише фіатними методами, та й криптою.

Ціни на перегляди на Youtube:

  • ✔️ 500 – 4,49 доларів;
  • ✔️ 1000 – 6,49 доларів;
  • ✔️ 20 000 – 107, 99 доларів.

➤ Спосіб 5: Jetinsta

Сервіс не працює безпосередньо з Ютубом, але ви можете використовувати його для залучення аудиторії на свої відео з іншої соціальної мережі – Інстаграма. Цей спосіб буде актуальним у випадку, якщо ви, наприклад, публікуєте в Інсті анонси на свої відео на Youtube. Якщо якість контенту справді якісна – збільшаться відвідування в Youtube, кількість підписників та ін.

Класичні пакети з послугами на Jetinsta відсутні. Натомість ви оплачуєте час доступу до сервісу. 5-денний доступ тут коштуватиме приблизно 4,20 доларів. Також можна придбати місячну підписку.

Сервіс не має пробного періоду, тому ви не зможете оцінити безкоштовно, чи працюватиме цей спосіб для вашого каналу. Також немає гарантій того, що масові підписки та лайки в Інсті хоч якось позначаться на кількості глядачів відео Ютуб.

➤ Спосіб 6: Addmefast

Ще один не зовсім класичний варіант накрутки . Це біржа, на якій ви зможете заплатити іншим за те, щоб вони подивилися ваші відео. Сайт має мільйони активних користувачів з різних країн, пропонує кілька способів оплати, при цьому всі незрозумілі питання та моменти можна уточнити у сапорта.

Addmefast підійде вам, якщо ви хочете накручувати перегляди в Youtube безкоштовно. Нові користувачі отримують 400 балів після реєстрації. Їх можна витратити на замовлення послуг. На сайті немає жодної інформації про гарантії та повернення грошей, якщо послуги не були надані у повному обсязі. Також не зовсім зрозуміло, скільки саме коштуватиме платна накрутка.

➤ Спосіб 7: Unu.im

Ще одна біржа мікрозавдань. Якщо вам потрібна накрутка переглядів Youtube, вам достатньо створити завдання та почекати, доки знайдеться виконавець. Сервіс вимагає обов’язкової реєстрації облікового запису, а це займає час. Якщо ви тільки починаєте створювати тут завдання, дуже складно зрозуміти, яку ціну встановити для накрутки, щоб не помилитися. Завдання з низькою вартістю нікого не цікавлять, завищена ціна обернеться збитками для вас.

Спосіб для накрутки на Unu підійде для акаунтів-початківців, коли потрібно накрутити пару переглядів. Якщо потрібно сотні та тисячі переходів на ваше відео в Ютуб, то ви дуже багато часу витратите на створення завдань та їх перевірку.

➤ FAQ (Поширені запитання)

💰 Скільки коштує 1000 переглядів на Ютубі?

Ціна накрутки залежатиме від того, який сервіс ви вирішили обрати для співпраці. Нині найнижчий цінник для накрутки 1000 переглядів в Youtube на сервісі LikesID – 3,49 долара. На вартість накрутки також впливає регіон, з якого приходитимуть глядачі, особливості облікових записів, які будуть дивитися ваші ролики та ін.

💵 Скільки платить Ютуб за 1000 переглядів?

Згідно з правилами роботи відеохостингу Ютуб, 45% вартості реклами йде Google. 55%, що залишилися, отримує автор відео, в якому була розміщена реклама. При цьому кожна реклама може коштувати по-різному, також у ролику можна розміщувати кілька рекламних інтеграцій. У середньому за 1000 переглядів вдасться отримати близько 1-4 доларів.

📊 Як зараховуються перегляди на Ютуб?

Врахування переглядів на Ютубі має кілька особливостей. Якщо ролик увімкнувся в рамках автовідтворення, перегляд зараховано не буде. Щодо тривалості перегляду, то інформація з цього питання досить розмита. Найчастіше говорять про те, що перегляд зачитується лише від 5-10 секунд. Ще один момент для накрутки в Youtube – якщо користувач запускає відео повторно, перегляд буде зарахований ще один раз.

💳 Скільки Ютуб платить за перегляди?

Ютуб платить не за перегляди, а за рекламні інтеграції у вашому відео. Чим більше користувачів взаємодіє з рекламою (відвідування, перехід на сайт тощо), тим вищим буде ваш заробіток. В середньому, монетизація від Ютуб дозволить вам отримувати від 1 долара за 1000 переглядів вашого ролика.

📈 Як подивитися статистику переглядів Ютуб?

Щоб дізнатися точну статистику, вам необхідно перейти на Ютуб і авторизуватися у своєму обліковому записі. Далі зайдіть до Творчої студії та виберіть Аналітика з бокового меню. Тут розміщена вся статистична інформація щодо вашого каналу. У тому числі і кількість переглядів класичних відео, коротких відео, стриму та ін.

☑️ За якими параметрами вибирати сервіс переглядів на Youtube?

Найважливіший показник – надійність та конфіденційність. Переконайтеся в тому, що сайт не просить ваших особистих даних, так ви зможете захистити свій канал від доступу сторонніх. Наступний критерій вибору – вартість послуг. Порівняйте ціни на кількох сайтах, щоб вибрати для себе підходящий варіант.

➤ Висновок

Як бачите, всі розглянуті методи мають свої особливості. При виборі майданчика вам варто проаналізувати послуги, що надаються, а також вартість накрутки. Якщо порівнювати перераховані сервіси, то найоптимальніші ціни зараз на LikesID. Багато веб-сайтів влаштовують акції, які дозволяють придбати перегляди в Youtube зі знижкою. Для ас це чудова можливість заощадити на накрутці.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...