Реклама

👗 Met Gala 2023: як виглядали зірки цього року

Čytaty latynkoju
E! News
👗 Met Gala 2023: як виглядали зірки цього року
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 👗 Met Gala 2023: як виглядали зірки цього року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Цієї ночі відбулась наймодніша подія року — Бал Інституту костюма музею Метрополітен, також відомий як Met Gala. Розповідаємо, які найкреативніші костюми обрали відомі діячі культури, чому зірки вбирались у котів та як на балу з’явилась Клеопатра. 

Met Gala — це щорічний благодійний захід, який проходить у Metropolitan Museum of Art в Нью-Йорку. Традиційно бал розпочинають у перший понеділок травня.

Тема заходу змінюється кожен рік і її вибір залежить від тематичної виставки, яку відкриває музей. Темою Met Gala 2023 став Карл Лагерфельд — легендарний дизайнер, який керував такими модними домами, як Chanel, Fendi та своєю однойменною імперією. 

Так, Met Gala — одна з найбільш очікуваних і престижних подій у світі моди й розваг, яка збирає на собі найвідоміших світових знаменитостей. Й не менш важливою, ніж сама виставка, є червона доріжка. 

Зірки щороку повинні дотримуватися теми та стилю заходу, інтерпретуючи їх на свій лад. Цьогоріч гостей попросили вдягнутися на честь Лагерфельда, тому червону доріжку заповнили сукні Chanel чи шана культовій чорно-білій уніформі дизайнера.  

Хто найкраще інтерпретував тему Met Gala 2023 на думку світу моду

Найбільше критики з Vogue та інших медіа про моду визнали костюми Chanel. У них були вдягнуті Дуа Ліпа, Пенелопа Крус, Ніколь Кідман, Марго Роббі, реперка Lizzo, Маріон Котіяр та Крістен Стюарт.

Щорічна зірка Met Gala Кім Кардаш’ян завітала у вбранні від Schiaparelli, співачка FKA Twigs у Maison Margiela, акторка Енн Гетевей у Versace.

Біллі Айліш з братом-продюсером Фінеасом вдягнули Simone Rocha, акторка Олівія Родріґо у Thom Browne, британський репер Stormzy — у Burberry.

Також на бал завітали A$AP Rocky та Ріанна, обидва у Valentino.

Були й зіркі у вбранні самого Лагерфельда. Одяг відомого дизайнера обрали Кара Делевінь та акторка Мішель Єо.

Why are you so weird: хто епатував цьогорічну Met Gala

Не залишилась червона доріжка благодійного балу без зірок, які епатували. Так, наприклад, відомий актор та фронтмен гурту 30 second to Mars Джаред Лето з’явився на балу в реалістичному костюмі улюбленої кішки Лагерфельда — Шупетт. Щоправда, згодом змінив кицю на чорний костюм від Gucci.

Реперка Doja Cat також «зловила вайби» Джареда Лето та з’явилась на публіці у білій сукні та парою котячих вушок від Oscar de la Renta. Образ доповнювали маска та відповідний макіяж.

Популярний репер Lil Nas X також обрав костюм кішки Шупетт. Виконавець вийшов оголений у сріблястих плавках, а все його тіло було вкрите сріблястою фарбою та кристалами Swarovski.

Bonus-level: кого обрала редакція Na chasi

Редакція Na chasi не змогла пройти повз цю подію. На нашу думку, найкраще вбрання мали:

Актор Педро Паскаль, який був вдягнений у Valentino, поєднавши чорні шорти з довгим червоним пальтом.

Акторка Белла Рамзі у чорному костюмі від Thom Browne.

Співачка та акторка Жанель Моне, яка змінила два вбрання від Thom Browne.

Співачка Еріка Баду у вбранні від Francesco Risso. 

Режисер, сценарист та актор Тайка Вайтіті в довгому запорошеному блакитному піджаку, ймовірно, від Prabal Gurung.

Попри епатаж та моду, Met Gala все ж таки має на меті й благодійні цілі — кожен рік організатори збирають багатомільйонні суми для благодійних організацій, пов’язаних з мистецтвом і модою. Ми впевнені, що цього року Балу Інституту костюма музею Метрополітен це також вдасться. 

Торік темою заходу була виставка «В Америці: Антологія моди», дрескодом вечора став «Позолочений гламур». Дізнатись, як пройшов Met Gala 2022, можна за посиланням

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...