Реклама

Що робити, якщо ТЕРМІНОВО потрібно вилікувати зуб в Києві?

Čytaty latynkoju
Що робити, якщо ТЕРМІНОВО потрібно вилікувати зуб в Києві?
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Що робити, якщо ТЕРМІНОВО потрібно вилікувати зуб в Києві?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Практично кожен з нас опинявся в ситуації, коли несподівано відкололася зубна пломба, зуб проявляє сильну чутливість при вживанні холодних продуктів, запалилися ясна або просто виник сильний зубний біль. При цьому часу на пошуки своєї клініки немає або больові відчуття настільки сильні, що вже не має значення куди та до кого йти. Вихід у такій ситуації тільки один — швидко знайти стоматолога, який проведе якісне лікування.

Але як зрозуміти, яка стоматологія в Києві якісна, а лікарі — справжні професіонали? Про це читайте нижче.

jzjsQe-KKF30yI91mI3M4IXYesmHxNE6_TbUOB_o8mWgLLo4E0tLvvA8II-VsohKQoRWkGdz3-vc8xIyigyPEmZXTAPbWSX1MReBZbDT0-yOPtq4HQzIKqT35xk92Go6hSuX6z1tJ22p_2zUt7H_b8zt0gEwLQIkK5KI2Th7mXZ_lBhQSwsG_r8PvZQL0g

“Інструкція” з пошуку кваліфікованого стоматолога

Пошук кваліфікованого стоматолога можна умовно розділити на 4 етапи:

Етап 1: знайти стоматологію

Відразу скажемо, що «свого» стоматолога не існує (оскільки кожен лікар має вузьку спеціалізацію), у кожного пацієнта є лікар, який лікує зуби. Тому в екстреній ситуації попросіть порекомендувати стоматолога у своїх близьких.

Якщо проблеми з зубами виникли в чужому місті, зробіть публікацію в місцевих групах у популярних соцмережах або пошукайте в Google. Пошуковик покаже на карті найближчі стоматологічні клініки та відгуки їхніх пацієнтів.

Етап 2: Почитайте відгуки

Завжди читайте відгуки про стоматологію перед тим, як записатися на прийом до незнайомого лікаря. Наприклад, ви можете загуглити «стоматологія dante» і прочитати відгуки пацієнтів про клініку на картах Google.

Чому так важливо читати відгуки про клініку?

Кожен із нас відчуває різні емоції після відвідин стоматолога. Для різних категорій пацієнтів, той самий лікар може бути як відмінним фахівцем, так і дилетантом, якому категорично не рекомендується довіряти свою ротову порожнину. До речі, у хорошого стоматолога позитивних відгуків буде значно більше, ніж негативних.

Етап 3: Визначити, який лікар потрібен

Щоб швидше зорієнтуватися, який саме фахівець вам потрібен, пропонуємо скористатися нашою таблицею:

PJXr-LvL88jS0teXw0JiHOLA7TiR4yndf5XBNpasItcTskQjGeep-gm78kbdmA70SvRXmqM8NGPF2mdryEz839oTaiqpJ_2WVdmY74hopeN0e15x_McBWcYKtpVPsBHyDExOWC4_GrT703wvn8BPMXr40QshtTab4eTEOxMH4dou4p_SQdScVUqzKyhVtg

До речі, вам не потрібно визначати, до кого записатися. У кожній клініці є адміністратор, який вислухає скарги та направить до відповідного лікаря.

Етап 4: ціни

Важливе значення при виборі клініки відіграє вартість послуг. Ціни стоматології в Києві можуть відрізнятися в залежності від її популярності, використовуваних матеріалів і так далі.

Навіть якщо зуб сильно болить, не варто відвідувати клініки, вартість послуг в яких значно нижча, ніж в інших аналогічних установах. Чому? Тут два варіанти: або є якісь «підводні камені» (і в результаті ви заплатите більше, ніж планували), або вам проведуть неякісне лікування.

П’ятий етап, який немає сенсу описувати — це, власне, сам візит до клініки. Ми впевнені, що тут ви впораєтеся і без наших порад.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...