Реклама

🛵 Що українці замовляли в Glovo у 2022 році: марки, іграшки для дорослих та кобура для пістолета

Čytaty latynkoju
🛵 Що українці замовляли в Glovo у 2022 році: марки, іграшки для дорослих та кобура для пістолета
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🛵 Що українці замовляли в Glovo у 2022 році: марки, іграшки для дорослих та кобура для пістолета
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія Glovo проаналізувала замовлення користувачів сервісу в 1500 містах у 25 країнах, серед яких і Україна.

Рекордна кількість доставок на одного користувача в Україні минулого року склала 693 замовлення. Найбільшу кількість замовлень українці роблять у п’ятницю, тоді як серед 25 країн, де представлений сервіс, найзавантаженіший день для кур’єрів – неділя. Найщедрішими на чайові користувачі Glovo були в Чорноморську, Трускавці та в Мукачево, а у світі найбільше чайових кур’єри отримували в Хорватії, Іспанії та Італії

Яку кухню обирали українці

Найбільшим відкриттям 2022 року стала мексиканська кухня — кількість таких замовлень зросла на 157% порівняно з минулим роком. Крім того, зріс вибір близькосхідної та італійської кухні – на 41% та 31% відповідно. Загалом уподобання українців залишаються незмінними – це американська, італійська та азійська кухні, а серед улюблених страв – бургер, піца та суші.

Доставка непродовольчих товарів та найдивніші замовлення

Минулого року суттєво зросла популярність доставки непродовольчих товарів. Так, кількість замовлень у категорії «Технології» збільшилася в 9,5 раза, а найпопулярнішим товаром став USB кабель. У п’ять разів частіше замовляли продукцію в категорії «Догляд за тваринами», а корм для домашніх улюбленців зайняв першу позицію в цьому розділі. Було зростання й у категорії «Подарунки» на 32%, а найчастіше користувачі в Україні дарували продукцію з категорії «Товари для дорослих».

Серед найцікавіших замовлень у Glovo – 30 аркушів марок “Слава ЗСУ” з головпоштамту, кобура для пістолета і чоботи до коліна з чолом 41 розміру.

Детальніше ознайомитись з аналітикою Glovo можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...