Реклама

🥳 З Днем Незалежності від редакції Na chasi!

Čytaty latynkoju
🥳 З Днем Незалежності від редакції Na chasi!
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🥳 З Днем Незалежності від редакції Na chasi!
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Всіх наших чудових користувачів вітаємо з Днем Незалежності України!

Від самого заснування видання у 2017 році ми хотіли зробити вагомий внесок у розвиток українського креативного класу. Спочатку — у форматі класичного видання про підприємництво і технології.

Сьогодні ми разом з вами будуємо платформу про глобальну популярну культуру та місце України в ній. Ми розповідаємо українцям про те, що варто подивитися, послухати або у що пограти. Ми розповідаємо про нові технології, які вже скоро прийдуть у наше життя, та тиху криптореволюцію і web3. Ви, наші користувачі, пишете чудові тексти на найрізноманітніші теми. Ми читаємо кожен і дуже пишаємося тим, скільки у нас талановитих авторів у країні.

Так сталося, що цього року ми всі проходимо неймовірно важке випробування війною, масштабів якої на наших теренах не було з часів Другої Світової. Робимо ми це гідно і, впевнені, вже дуже скоро виженемо окупанта з нашої землі.

Саме в ці часи розумієш, наскільки важливо, щоб українці постійно спілкувалися зі світом, тягнулися до глобальної культури, а також знаходили те, що ми можемо запропонувати їй.

Тому ми всі разом продовжимо лупати сю скалу. Так колись заповідав інший великий популяризатор світової культури в Україні, автор величезної кількості перекладів всесвітньо визнаних творів на українську мову і водночас один з найбільш перекладених українських авторів, Іван Франко.

З Днем Незалежності!

Слава Україні!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...