Реклама

🍕 Domino's довелось закрити свій бізнес у Італії — не витримала конкуренції місцевих піцерій

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🍕 Domino's довелось закрити свій бізнес у Італії — не витримала конкуренції місцевих піцерій
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🍕 Domino's довелось закрити свій бізнес у Італії — не витримала конкуренції місцевих піцерій
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У 2015 році американська мережа піцерій Domino’s відкрила свої перші заклади у Італії. Як свою перевагу у компанії планували використовувати швидку службу доставки піци в американському стилі, тобто на товстій основі.

За цей час у країні відкрилось 29 ресторанів — у планах компанії було відкриття 880 закладів. Для цього брали кредити на мільйони євро.

У 2020 році, коли розпочалась світова пандемія COVID-19, місцеві заклади почали самостійно доставляти свою піцу, що дозволило конкурувати із Domino’s. Ба більше, попит саме на локальних виробників піци настільки переважав, що американській мережі довелось закрити свої заклади.

29 липня доставка піци остаточно перестала працювати, причому без попередження. Клієнти не могли додзвонитись до служби підтримки, а усі ресторани були зачинені.

Річ в тім, що на кінець 2020 року борг Domino’s складав 10,6 мільйона євро. У квітні 2022 року суд надав компанії захист від кредиторів на 90 днів, тобто до 1 липня. У компанії ніяк не прокоментували закриті заклади.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...