Реклама

😏 Петиція з легалізації порно та еротики в Україні набрала необхідну кількість підписів — що далі 

Čytaty latynkoju
unsplash.com
😏 Петиція з легалізації порно та еротики в Україні набрала необхідну кількість підписів — що далі 
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 😏 Петиція з легалізації порно та еротики в Україні набрала необхідну кількість підписів — що далі 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно на сайті Президента створили петицію про легалізацію еротики й порнографії в Україні. Автор документа вважає, що після легалізації забороненого наразі контенту у правоохоронців з’явиться більше часу на розслідування інших злочинів.

На час написання цього допису петиція зібрала 25 046 підписів. Надалі її має розглянути президент.

Величезна кількість грошей платників податків виділяється на закупки порнографічного матеріалу і пошуку «злочинців», хоча всім відома філософія, що без жертви не може бути злочину, замість того, щоб дії кібер-поліції зосередити на боротьбі проти російських кібератак, проти російської дезінформації, ботів, замість того, щоб виділити кошти на українізацію інтернету. Тому пропоную стати правовою державою не лише на папері але і по факту

З опису петиції

Також автор петиції зазначає, що у багатьох розвинених країнах немає заборони на порнографічну діяльність. А в Україні немає навіть чіткого визначення де еротика у мистецтві, а де еротика як порно і була величезна кількість випадків, коли жінок засуджували саме за еротику по статтях порнографії.

Варто згадати, що багато онліфанс і вебкам моделей почали активно жертвувати гроші на допомогу ЗСУ й закликати підписників робити це також. Проте поліція активно перешкоджає цьому й нещодавно був випадок, коли на Полтавщині затримали дівчину за відверті фото в інтернеті й засудили до трьох років умовно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...