Реклама

🍄 У США розглядають можливість лікування депресії та ПТСР за допомогою психоделіків 

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🍄 У США розглядають можливість лікування депресії та ПТСР за допомогою психоделіків 
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🍄 У США розглядають можливість лікування депресії та ПТСР за допомогою психоделіків 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Протягом десятиліть у США з часів президента Ніксона була програма демонізації психоделічних препаратів, які стали частиною контркультури проти війни у ​​В’єтнамі наприкінці 1960-х. І вже зараз поступово ця політика зазнає змін.

Видання The Intercept отримало лист Департаменту охорони здоров’я та соціальних служб, у якому йдеться про те, що організація очікує на схвалення лікування МДМА та псилоцибіном від FDA (Управління з продовольства і медикаментів США).

Очікується, що ці психоделічні препарати схвалять протягом наступних двох років для методів лікування ПТСР та депресії. У листі зазначається, що наразі адміністрація президента «вивчає перспективу створення федеральної цільової групи для моніторингу» нової екосистеми психоделічного лікування.

Дослідження показали, що псилоцибін суттєво та стійко знижує депресію та тривожність у пацієнтів із небезпечним для життя раком. Хоча зазвичай невиліковно хворі пацієнти мають доступ до ліків, які проходять клінічні випробування FDA, вони не мають доступу до препаратів зі Списку I (психоделічні препарати — прим. редакції), попри їхній терапевтичний потенціал

Корі Букер, сенатор, штат Нью-Джерсі

За оцінками, понад 17 колишніх військовослужбовців США вчиняють самогубство щодня через наслідки війни. Водночас сотні ветеранів побували в Мексиці, Коста-Ріці та інших країнах, де можливе лікування психоделіками психологічних травм.

Ми вважаємо морально неприйнятним, щоб ветерани нашої країни були змушені вдаватися до таких екстремальних і часто згубно дорогих шляхів потенційно рятувального втручання

Мартін Стіл, генерал-лейтенант Корпусу морської піхоти США у відставці

Незабаром буде подано додаткове законодавство щодо розширення доступу до психоделіків, включаючи один законопроєкт, присвячений дослідженням і пілотним програмам у Департаменті у справах ветеранів США. Законопроєкт має на меті допомогти ветеранам отримати психоделічну терапію в межах Сполучених Штатів, оскільки багато хто не може дозволити собі виїхати за кордон.

Варто зазначити, що раніше науковці винайшли психоделік без галюцинацій, який може допомогти у лікуванні депресії, посттравматичного стресового розладу та інших неврологічних захворювань.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...