Реклама

🙆‍♀️ «Тримайся, сістер»: ветеранки розпочали проєкт психологічної допомоги українським жінкам

ГО «Жіночий ветеранський рух» запрошує українських жінок та дівчат долучитися до онлайн-групи психологічної підтримки жінок «Тримайся, сістер»
Čytaty latynkoju
🙆‍♀️ «Тримайся, сістер»: ветеранки розпочали проєкт психологічної допомоги українським жінкам
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🙆‍♀️ «Тримайся, сістер»: ветеранки розпочали проєкт психологічної допомоги українським жінкам
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
ГО «Жіночий ветеранський рух» запрошує українських жінок та дівчат долучитися до онлайн-групи психологічної підтримки жінок «Тримайся, сістер»

ГО «Жіночий ветеранський рух» запрошує українських жінок та дівчат долучитися до онлайн-групи психологічної підтримки жінок «Тримайся, сістер». 

Хто може взяти участь? 

Ветеранки, волонтерки, внутрішньо переміщені жінки та жінки, які виїхали за кордон, жінки, які чекають захисників додому та мами, в чиїх руках зараз безпека малих дітей, жінки, які викладаються на максимум і ті, хто думає, що робить замало – тобто всі українки, які відчувають, що потребують більше сили та підтримки у цей важкий час. 

Що у програмі?

Перші групові заняття охоплять теми безпечного волонтерства (що таке стрес, дистрес і психотравма та які стани є найбільш ефективними для допомоги іншим) та самовідновлення (як провести самодіагностику та зробити себе більш ефективною).

Їх проведе Людмила Новіцька – магістерка психології, травматерапевтка й тренер-інструкторка з психологічного виживання в екстремальних умовах, яка має досвід роботи з військовими, ветеранами та членами їхніх родин з 2014 року. 

Що потрібно для участі?

Групи підтримки проходитимуть онлайн. Всі заняття безкоштовні, необхідна попередня реєстрація за посиланням.

Громадська організація «Жіночий ветеранський рух», що об’єднує ветеранок російсько-української війни, діючих військовослужбовиць та волонтерок, була створена для збільшення можливостей реалізації жінками себе в суспільстві та діє для адвокації та захисту прав ветеранок та діючих військовослужбовиць, а також впровадження рівних прав і можливостей через законотворення та адвокацію професійного та престижного сектору безпеки й оборони. 

З 24 лютого 2022 року організація посилила гуманітарний напрям діяльності заради оперативної гуманітарної допомоги цивільному населенню, а нині розпочинає серію психологічних зустрічей для жінок та дівчат, щоб поділитися з ними ресурсом за принципом “сильна – сильній”. Навички виживання в умовах бойових дій, уміння приймати рішення в стресових ситуаціях та досвід проживання травмуючих подій – те, що допомагає ветеранкам сьогодні підставити плече усім українським жінкам, які опинилися у важкому становищі. 

Групи психологічної підтримки для жінок та дівчат організовує ГО «Жіночий ветеранський рух» в межах проєкту ООН Жінки «Трансформаційні підходи для досягнення ґендерної рівності в Україні» за підтримки Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та фінансування Уряду Швеції.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...