Реклама

👩‍💻 Платформи для дизайнерів-фрилансерів — добірка

Čytaty latynkoju
unsplash.com
👩‍💻 Платформи для дизайнерів-фрилансерів — добірка
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 👩‍💻 Платформи для дизайнерів-фрилансерів — добірка
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Працюєш дизайнером, прагнеш вдосконалити свої скіли на практиці та знайти нових клієнтів? Окрім універсальних платформ для фрилансу, Career Hub підготували підбірку платформ саме для дизайнерів:

🔎 Lemon.io

Українська платформа, яка допомагає знайти розробникам віддалену довгострокову роботу.

🔎 99Designs 

Платформа, що об’єднує графічних дизайнерів з клієнтами по всьому світу. Пропонує дві робочі моделі: працювати один на один з клієнтом або брати участь в конкурсі дизайну (оплачується тільки дизайн, який переміг).

🔎 DesignCrowd

Платформа, що об’єднує дизайнерів, щоб про них дізнались компанії по всьому світу. Також відома проведенням конкурсів логотипів, веб-дизайну і багато інших.

🔎 DesignContest 

Платформа пов’язує дизайнерів з компаніями через організацію конкурсів, що дозволяє фрилансерам продемонструвати свої таланти і виграти прибуткові проєкти від різних клієнтів.

🔎 CGTrader 

Платформа є першим зручним для дизайнерів онлайн-майданчиком, де вони можуть створювати професійний 3D-контент, а підприємства можуть купувати його.

🔎 Taskr.in 

На цій платформі фрилансери мають гнучкість у виборі улюбленої роботи. Потрібно лише створити свій профіль, розмістити завдання і просувати його.

🔎 Coroflot 

Найрізноманітніший онлайн-майданчик для дизайнерів. Серед користувачів Coroflot широкий спектр промислових дизайнерів, а також графічних дизайнерів, дизайнерів одягу і експонатів.

🔎 Behance, Dribble

Онлайн-платформи, де творчі професіонали можуть продемонструвати свої роботи і відкрити для себе творчі роботи інших за допомогою трьох ключових функцій: пошук (виявлення), прямий ефір і вакансії.

Дізнавайся більше про те, як почати зароблять на фрилансі в нашому попередньому матеріалі 💛

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...