Реклама

🤡 В Індії створили фейкову лігу крикету, аби виманювати гроші у росіян на ставках

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤡 В Індії створили фейкову лігу крикету, аби виманювати гроші у росіян на ставках
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤡 В Індії створили фейкову лігу крикету, аби виманювати гроші у росіян на ставках
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Поліція індійського штату Гуджарат заарештувала чотирьох людей, які підозрюються в обмані російських шанувальників крикету. За версією слідства вони організували фейкову Індійську крикетну прем’єр-лігу, імітуючи матчі на фермі, і приймали ставки від мешканців Твері, Воронежа та Москви.

Як передає IndiaToday, для свого задуму вони орендували поле у селі Ваднагар, встановили спеціальні лампи для імітації стадіону та навіть знайшли табло для демонстрації рахунку. Як гравців найняли місцевих працівників з ферми, які отримували за матч по 400 рупій (близько $5).

Вони зображали різні команди, повсякчас одягаючи майки різних команд. Аби створити відчуття масового заходу, зловмисники включали аудіозапис шуму натовпу, криків та оплесків, зроблений на реальному крикетному матчі.

І навіть на цьому шахраї не зупинились — вони навіть знайшли чоловіка, який зміг імітувати голос незмінного ведучого індійської прем’єр-ліги з крикету Харші Бхогла.

Імітації матчів вони транслювали YouTube, а ставки приймали через телеграм-канал. Організатори такого заходу маніпулювали ходом гри залежно від ухвалених ставок, щоб забрати собі гроші вболівальників. Загалом російські шанувальники крикету втратили майже $4 тисячі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...