Реклама

🤤 В Україні пропонують легалізувати еротику та порно — створили петицію 

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤤 В Україні пропонують легалізувати еротику та порно — створили петицію 
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤤 В Україні пропонують легалізувати еротику та порно — створили петицію 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На сайті Президента створили петицію про легалізацію еротики й порнографії в Україні. Автор документа вважає, що після легалізації забороненого наразі контенту у правоохоронців з’явиться більше часу на розслідування інших злочинів.

Величезна кількість грошей платників податків виділяється на закупки порнографічного матеріалу і пошуку «злочинців», хоча всім відома філософія, що без жертви не може бути злочину, замість того, щоб дії кібер-поліції зосередити на боротьбі проти російських кібератак, проти російської дезінформації, ботів, замість того, щоб виділити кошти на українізацію інтернету. Тому пропоную стати правовою державою не лише на папері але і по факту

З опису петиції

Також автор петиції зазначає, що у багатьох розвинених країнах немає заборони на порнографічну діяльність. А в Україні немає навіть чіткого визначення де еротика у мистецтві, а де еротика як порно і була величезна кількість випадків, коли жінок засуджували саме за еротику по статтях порнографії.

Варто згадати, що багато онліфанс і вебкам моделей почали активно жертвувати гроші на допомогу ЗСУ й закликати підписників робити це також. Проте поліція активно перешкоджає цьому й нещодавно був випадок, коли на Полтавщині затримали дівчину за відверті фото в інтернеті й засудили до трьох років умовно.

На момент написання цього допису у петиції 8 273 голосів з 25 тисяч необхідних для розгляду Президентом. Документ має отримати потрібну кількість підписів за 90 днів. Підписати петицію можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...