Реклама

🔥 «Подарунок Путіну»: чеський інтернет-магазин продає танки та гранати на підтримку української армії

Čytaty latynkoju
🔥 «Подарунок Путіну»: чеський інтернет-магазин продає танки та гранати на підтримку української армії
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🔥 «Подарунок Путіну»: чеський інтернет-магазин продає танки та гранати на підтримку української армії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Чехії створили псевдоінтернет-магазин під назвою «Подарунок Путіну», який переосмислює концепцію військової допомоги. Замість того, щоб робити пожертвування неурядовій організації або чекати, поки уряди домовляться про підтримку зброї, творці закликають прихильників допомогти українським військовим через онлайн-купівлю обладнання та зброї.

Веб-сайт zbraneproukrajinu.cz пропонує різноманітні товари, які можна придбати. Від медичного обладнання чи боєприпасів на сотні крон до вогнепальної зброї, що продається за тисячі крон, і танка з ціною 30 млн крон.

Є допомога з евакуацією, гуманітарними коридорами, але єдина надія українців — це українська армія, тому ми хочемо їх цим підтримати

Далібор Дедек, чеський підприємець, творець ініціативи

Дедек уточнив, що електронний магазин скоріше призначений для того, щоб дати уявлення про те, наскільки дороге обладнання, ніж для того, щоб фактично дозволити людям натиснути та купити гранату чи гвинтівку. Через індивідуальні пропозиції донори можуть перераховувати гроші безпосередньо на рахунок посольства, яке у співпраці з Міноборони закупить справжню зброю відповідно до потреб української армії.

Ініціатива також опублікувала короткий відеоролик у вівторок, щоб продемонструвати легкість, з якою можна робити пожертви. У ньому жінка слухає новини про війну в Україні та звірства російських солдатів. Сідаючи снідати, вона випадково купує бронежилет через свій мобільний.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...