Реклама

🤝 Інвестиційна платформа TeQatlas запустила програму підтримки українських стартапів

Команда TeQatlas, українського фінтех стартапу, допомагає колегам у пошуку фінансування.
Čytaty latynkoju
🤝 Інвестиційна платформа TeQatlas запустила програму підтримки українських стартапів
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤝 Інвестиційна платформа TeQatlas запустила програму підтримки українських стартапів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Команда TeQatlas, українського фінтех стартапу, допомагає колегам у пошуку фінансування.

Український IT-сектор об’єднує талановитих, цілеспрямованих і відважних людей, зараз в умовах війни перед нами, як ніколи гостро, стоїть завдання сприяти розвитку один одного. Ба більше, важливо не відкладати плани, а навпаки — продовжувати працювати і втілювати найсміливіші ідеї в реальність. Стала робота бізнесу — основа економіки України, а отже забезпечення її життєдіяльності зараз є пріоритетом.

CEO та Founder TeQatlas, Руслан Гаврилюк, категорично засуджує російську агресію та закликає бойкотувати будь-які бізнес-стосунки з цією країною: “Ми, команда TeQatlas, запустили платформу, яка спрощує пошук інвестицій та управління ними на міжнародному рівні. Цінності, які ми заклали у фундамент – рівність та доступність інвестиційних можливостей. Усі ми народжені рівними та щасливими, але на превеликий жаль, зараз ми — свідки шаленої агонії одного царя. Нам дуже важливо вистояти і вийти з цього жаху ще сильнішими і зробити наш світ краще. Світ, в якому верховенство людських цінностей є законом. Кожен з нас є учасником і творцем нашого світлого майбутнього, разом ми можемо перемогти, і в цьому сила!

Ми зосередили свої сили на допомозі саме українським стартапам, апліканти отримають доступ до нашого досвіду та ресурсів в інвестиційному полі. Ми будемо висвітлювати українські продукти міжнародній спільноті інвесторів, стартапи також зможуть користуватися додатковими перевагами від наших партнерів та інформаційною підтримкою. Як і будь-який порядний бізнес, ми працюємо, щоб не дати пухлині російської агресії рости.”

“24 лютого українці прокинулися від вибухів – війна прийшла в нашу країну. Як наслідок, мільйони людей стали біженцями, тисячі були поранені, сотні дорослих і дітей були вбиті. Як наслідок, хаос, нестабільність та насильство — найбільша катастрофа незалежної України.

Ми — компанія, яка орієнтована на підтримку стартапів. Тож у нас виникла ідея – чому б нам не підтримати тих, хто завжди зміцнював економіку України та прославляв її на весь світ. Згідно з опитуванням, 42% українських стартапів не мають заощаджень, щоб продовжувати працювати. Отже, наша головна мета — зміцнювати і без того сильні компанії і допомагати їм у такі важкі часи своєю компетенцією, і тим, що ми так інтенсивно розвивалися в мирний час – зв’язками з найкращими інвесторами і компаніями у світі.

Бізнес-модель TeQatlas передбачає отримання відсотку від суми закритої угоди на платформі. У випадку ініціативи з підтримки українських стартапів наша комісія від кожної угоди буде передана у dobro.ua”, — розповідає про ініціативу Олександр Брюховецький, CPMO TeQatlas.

TeQatlas пропонує допомогу українським фаундерам у пошуку інвестицій. Від сьогодні ви можете заповнити форму: https://bit.ly/36tSSbl , і команда зв’яжеться з вами на рахунок наступних кроків. Більше інформації про ініціативу можна знайти за посиланням: https://teqatlas.com/support_ua

Раніше TeQatlas оприлюднив звернення до міжнародного інвестиційного комм’юніті з закликом бойкотувати співпрацю з росією. Ознайомитися з відкритим листом можна за посиланням: https://teqatlas.com/open_letter

TeQatlas — це українсько-швейцарський фінтех стартап, який створює платформу для полегшення пошуку інвестицій, а також полегшеного пошуку компаній для інвестування. Своєю місією команда TeQatlas вважає демократизацію ринку інвестування та створення рівних умов для пошуку фінансування.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...