Реклама

🥰 Майбутнє України 

Мої думки щодо подальшого життя нашої Батьківщини
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🥰 Майбутнє України 
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🥰 Майбутнє України 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Мої думки щодо подальшого життя нашої Батьківщини

Фото зроблене мирної днини 2021 року

Фото зроблене мирної днини 2021 року

 

Україна — місце, де живуть найкращі люди. Я вважаю, що на нашу Батьківщину чекає світле майбутнє.

Попри страшну війну, яка забирає тисячі життів і руйнує мільйони доль, громадяни України не втрачають віру у власну перемогу. Вони допомагають ЗСУ коштами й волонтерством. Простий народ оберігає біженців, які втратили домівки під жахливими обстрілами. А відомі співачки, котрі виїхали за кордон, збирають гроші на концертах для їхньої держави. Завдяки цьому українці не втрачають людяності і починають працювати задля мирного майбутнього.

У соцмережах поширюється тренд “переходу громадян із російської на українську”. Цим люди показують свою свідомість і дають приклад для інших, адже ще з давніх років росія знищувала нашу рідну мову. Вона це робила з однієї причини: зломлення народу і його особливості. Через гноблення й заборони української держава-терорист намагається завдати морального удару, але її спроби не увінчаться успіхом, бо за нашим народом стоїть найголовніше почуття — віра.

Населення України нарешті почало розуміти, що російський народ ніколи не був “братнім”. Тих людей важко назвати людьми, адже вони байдужі до чужого горя і не хочуть змінити диктаторський режим. Вони сліпо думають, що громадяни не можуть змінити владу й тому залишаються у рабстві росії. Вони вірять у їхні ЗМІ, доки весь світ говорить правду про війну, а не так звану “військову операцію”.

Багато українців розчарувалося у колишніх кумирах, російських зірках, які не висвітлюють теми вбивств, а веселяться або навпаки — нічого не говорять. Вони не розуміють, що дії їхньої влади перетворюють росію на Північну Корею — зону відчуження. Через це багато міжнародних компаній йдуть з ринку й люди втрачають роботу, але росіяни не вважають їхнє мовчання причиною санкцій. Крім цього багато зірок підтримують свого кривавого диктатора та займаються пропагандою. На щастя, наш народ не забуває про інтернет-боротьбу й брехня не просувається закордон.

Також українці почали цінувати свою історію. Молодь проводить паралелі з минулим і називає себе “бандерівцями”, адже це не зневажлива річ (як говорить російська влада), а справжній знак протесту за свободу. ЗСУ стали козаками сьогодення, а президент України — гетьманом. У душі кожного українця почалися зміни, які впливають на нашу силу й стають схожими на предків, котрі бажали одного — волі. Зараз наш народ пише ще одну цікаву й водночас трагічну сторінку історії, яка обов’язково буде мати хороше закінчення.

Отже, майбутнє нашої неньки залежить від наших дій. Доки наші громадяни підтримують один одного, переходять на українську, не шукають “братів”, боряться з росіянами у соцмережах й не забувають про історію рідного краю, то на Україну чекає неймовірне майбутнє.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...