Реклама

💪🏻 Арнольд Шварцнеггер звернувся до всіх росіян: «Дозвольте мені сказати вам правду про війну в Україні»

Čytaty latynkoju
depositphotos.com
💪🏻 Арнольд Шварцнеггер звернувся до всіх росіян: «Дозвольте мені сказати вам правду про війну в Україні»
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 💪🏻 Арнольд Шварцнеггер звернувся до всіх росіян: «Дозвольте мені сказати вам правду про війну в Україні»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Американський бодібілдер, кіноактор та 38-й губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварцнеггер записав відео зі зверненням до усіх росіян із закликом зупинити війну. Він зазначає, що наразі у РФ розповсюджується лише одна пропаганда й повсюдно є лише дезінформація.

Шварцнеггер просить поділитись цим відео, аби більше росіян дізнались реальне положення у світі. Для цього він навіть створив канал у Telegram, аби було легше розповсюдити його звернення.

За його словами, увесь світ відвернувся від Росії через її дії й 141 країна визнала РФ країною-агресором.

Цілі райони зруйновані російською артилерією та бомбами, включаючи дитячу лікарню та пологовий будинок. Приблизно 3 мільйони українських біженців — здебільшого жінок, дітей та літніх людей — залишили свою країну. І ще більше намагаються урятуватись. Це гуманітарна криза. Через свою жорстокість Росія тепер відсторонена від світової спільноти. Крім того, вам не розповідають правду про наслідки цієї війни для самої Росії. Я з важким серцем кажу, що тисячі російських солдатів були вбиті. Вони опинились поміж українцями, які боряться за свою батьківщину, та поміж російським керівництвом, яке воює заради загарбництва. Величезна кількість російської бойової техніки зруйнована чи покинута. Російські бомби, падаючі на мирне населення, принесли руйнування, яке так розлютило світ, що ввели найсильніші глобальні економічні санкції в історії

Арнольд Шварцнеггер був одним із перших, хто став на підтримку України й ще 25 лютого висловив свою підтримку українцям.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...