Реклама

🤝 Як діяти та що потрібно знати в умовах війни: волонтери створили платформу ВзаємоДія для пошуку інформації

Čytaty latynkoju
🤝 Як діяти та що потрібно знати в умовах війни: волонтери створили платформу ВзаємоДія для пошуку інформації
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤝 Як діяти та що потрібно знати в умовах війни: волонтери створили платформу ВзаємоДія для пошуку інформації
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Платформа ВзаємоДія зібрала відповіді на найпопулярніші питання, що можуть виникнути під час війни. Інформація стосується найрізноманітніших категорій: від формування правдивого інформаційного простору до практичних порад з налаштування життя після закінчення війни.

Багато інформації стосується щоденних потреб, зокрема де можна знайти відчинені аптеки, АЗС та СТО, а також дитячі магазини та магазини для тварин. Зібрано поради як спланувати евакуацію, а також чим можна допомогти країні «в тилу». Окрім того, є безліч порад та інструкцій як діяти в тих чи інших ситуаціях. Присутні також і правила безпеки та різні методики на усі випадки життя в умовах війни.

Волонтери об‘єднали всю необхідну інформацію, використавши перевірені джерела. Окрім того, база знань платформи постійно оновлюється, і долучитися до її наповнення може кожен — потрібно заповнити форму, та вказати перевірені джерела інформації.

Також ВзаємоДія запрошує волонтерів для допомоги людям, що шукають інформацію у чатах Telegram, Viber та інших месенджерах. В платформи є і свій телеграм канал, у якому публікують усі оновлення бази знань.

Сайт ВзаємоДії — viyna.net

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...