Реклама

🌎 Запустили глобальний флешмоб #WorldForUkraine — як підтримати за кордоном та в Україні

Čytaty latynkoju
🌎 Запустили глобальний флешмоб #WorldForUkraine — як підтримати за кордоном та в Україні
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🌎 Запустили глобальний флешмоб #WorldForUkraine — як підтримати за кордоном та в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Йде п’ятий день повномасштабного наступу путінської армії на незалежні кордони України. Збройні сили України ведуть важкі бої проти російської навали, щоб захистити Україну і громадян. Мирне населення змушене переховуватися в бомбосховищах і підвалах. На вулицях лунають сирени і кулеметні черги. Вночі чути дитячий плач та запитання «коли це все закінчиться, мені дуже страшно». Українці моляться за мужніх захисників, за свою сім`ю, своїх дітей.

Громадяни сподіваються на свою армію і дипломатів, які звертаються до світової спільноти за допомогою у цей важкий для України час.

Америка, Канада, Франція, Ізраїль, Грузія, Сінгапур, Німеччина, Польща, Ірландія, Чехія, Італія, Іспанія, Австралія, Норвегія та багато інших країн піднімають блакитно-жовті стяги єдності і підтримки України.

Ми благаємо весь світ приборкати агресора, щоб захистити наше право на життя і свободу. Для цього створено глобальний проєкт #WorldForUkraine — це платформа, яка об’єднає весь світ, що обирає мир і справедливість.

Протести, демонстрації, флеш-моби, — інформація про всі активності проти агресора — на інтерактивній мапі світу на сайті.

#WorldForUkraine — це люди, що вибрали свободу. Проєкт, покликаний морально підтримати українців у непростий період та вплинути на уряди держав, що обрали сторону агресора.

Поширюйте цю інформацію серед друзів та близьких у своїй країні і за кордоном, щоб вони знали про ситуацію та допомогли Україні:

  • якщо у вашому місті відбувається політична акція на підтримку нашої країни, то відвідайте її та напишіть про це в соцмережах з геолокацією та хештегом #WorldForUkraine
  • самостійно організуйте таку акцію на підтримку України, публікуйте це в соцмережах з геолокацією та додавайте хештег #WorldForUkraine
  • розішліть цю інформацію якомога ширшому колу людей, розповідайте друзям та близьким за кордоном про проєкт, діліться посиланням на сайт https://worldforukraine.net

Чим більше людей знатимуть про проєкт та про долю України, тим сильнішим буде наш тиск на схилення агресора до припинення бойових дій та відвоювання нашої свободи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...