Реклама

👏🏻 Фонд «Повернись живим» увійшов у ТОП-10 на Patreon за обсягом коштів

Čytaty latynkoju
👏🏻 Фонд «Повернись живим» увійшов у ТОП-10 на Patreon за обсягом коштів
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 👏🏻 Фонд «Повернись живим» увійшов у ТОП-10 на Patreon за обсягом коштів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

«Повернись живим» — це один з найбільших благодійних фондів, який допомагає українським військовим, які воюють на Донбасі. Заснував організацію спеціаліст з інформаційних технологій Віталій Дейнега. З 2014 року фонд допомагає військовими, що перебувають у найгарячіших точках і мають найскладніші завдання.

За даними звіту організація з 2014 по 2022 роки зібрала на допомогу військовим майже 210 мільйонів гривень. «Повернись живим» потрапив до ТОП-10 Патреону за кількістю фінансової допомоги.

Під час написання цього допису кількість патронів фонду складає 8 547 людей, а загалом щомісяця збирають майже $200 тисяч:

Оновлено 23.02:

За один вчорашній день, 22 лютого, фонд «Повернись живим» отримав більшу фінансову допомогу, аніж за увесь минулий рік — 20 з половиною мільйонів гривень. У організації зазначають, що «бухгалтерія ледь встигає підраховувати кількість платежів».

Рівень фінансової підтримки, який фонд отримав за останні кілька тижнів це чергове свідчення того, що Україна та українці готові боротися з Росією у всіх можливих формах та проявах. Наразі фонд має сотні заявок від військових, які ми оперативно обробляємо, щоб посилювати армійців, і вигравати державі час там, де вона не встигає

Тарас Чмут, директор «Повернись живим»

Як саме підтримати фонд «Повернись живим» можна знайти за посиланням. Патреон організації доступний тут

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...