Реклама

Стильний звук майбутнього: акустичні системи для дому

Čytaty latynkoju
Стильний звук майбутнього: акустичні системи для дому
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Стильний звук майбутнього: акустичні системи для дому
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ще пару-трійку десятиліть тому навіть колонки, що рідко дають необхідний ефект звучання, можна було зустріти не в кожному будинку. А акустичні системи були прерогативою дискотек, кінотеатрів, великих торгових центрів. Сьогодні кожному бажаючому мати якісний звук оптимальної гучності надано можливість придбати відповідне обладнання, включаючи моделі із сабвуфером.

Внутрішнє оздоблення сучасних житлових приміщень відрізняється мінімалізмом. Його концепція – зробити інтер’єр вишуканим, затишним та стильним, використовуючи мінімум декоративності та виразних засобів. Така сама тенденція спостерігатиметься і в майбутньому. Цей тренд чудово відчувають виробники домашньої акустики Hi-Fi, пропонуючи замість громіздких підлогових конструкцій бездротові компактні рішення.

В Україні купити за доступною ціною акустичні системи найкращих світових брендів можна в компанії «КиївІнстал» (Адреса: м. Київ, вул. Герцена 17/25, офіс 16) або замовити за тією ж вартістю в інтернет-магазині (Телефони: +38( 068) 147-43-00 +38(050) 147-43-00 +38(044) 360-67-50).

Стильний звук майбутнього

У каталозі «КиївІнстал» зібрана акустика завтрашнього дня відомих виробників:
  • Harman/Kardon та JBL;
  • Polk Audio та Yamaha;
  • Onkyo та Bowers & Wilkins;
  • Monitor Audio та багатьох інших.
Акустичні пристрої представлених брендів відрізняються за різними параметрами, але їх поєднує незвичність, стильний дизайн, високі технічні характеристики, якісне звучання. Є моделі з провідним (за допомогою кабелю та роз’ємів) та бездротовим (через Bluetooth, Wi-Fi, технологію бездротової передачі NFC) підключенням. Пропонована нашою компанією акустика є чудовим рішенням для тих, хто цінує:
  • якісне просторове звучання;
  • елегантність та стильність зовнішнього вигляду;
  • високу потужність.
Важливе значення також має можливість вибору розташування. У «КиївІнсталлі» можна купити порівняно недорого пристрої стельові, підлогові, настінні, поличні. Є також варіанти вбудованої акустики із підтримкою AirPlay, Bluetooth, DLNA, NFC.

Акустичні системи для любителів неофутуризму

Рух в архітектурі, дизайні та мистецтві, що прийшов на зміну неомодернізму в кінці XX століття і продовжує розвиватися в XXI, отримав назву неофотуризм. У ньому піддається переосмисленню естетична, практична та функціональна сторона розвитку сучасних швидкозростаючих міст. Концепція цього руху – це віра у можливість гармонійного поєднання воєдино природи, людини та складних технологій, що включають і акустичні системи.

У будь-який, навіть найнесподіваніший інтер’єр впишеться, наприклад, виражена футуристична акустика американської фірми Harman/Kardon. Компанія спеціалізується на виготовленні автомобільної радіоелектроніки та побутових акустичних систем, що відтворюють максимально відповідний оригіналу звук (технологія Hi-Fi).

Як приклад можна навести модель Harman/Kardon із футуристичним зовнішнім виглядом Aura Studio, яка стане ідеальним пристосуванням для невеликого житлового приміщення. У цій односмуговій бездротовій системі невеликого розміру завдяки інноваційним рішенням якість звучання доведена до досконалості. Основними параметрами пристрою є:

  • діапазон частот – від 50 до 20000 герц;
  • чутливість – 80 децибел;
  • потужність – 60 ват.

Оскільки для підключення Aura Studio можна використовувати роз’єм 3.5 мм, Bluetooth, USB, AUX, акустична система придатна для відтворення багатої музики з будь-якого пристрою. Підтримка Bluetooth дозволяє керувати колонкою безпосередньо з планшета чи смартфона.

Акустика для тих, хто обирає комфортне майбутнє

Дизайнерським прототипом акустичної продукції американської компанії JBL Sound нерідко стають гаджети, які не мали практичного застосування, які можна було бачити в старих фантастичних фільмах. У каталозі інтернет-магазину «КиївІнстал» представлена портативна (Horizon) та студійна (JBL STUDIO) апаратура, що відрізняється:

  • зручністю;
  • стильним виглядом;
  • багатофункціональністю;
  • помірною ціною.

Дізнатися про основні характеристики акустичних систем, скільки коштує та чи інша модель можна в каталозі. Компанія пропонує послугу доставки придбаного в «КиївІнстал» товару до будь-якого населеного пункту України. Отримати безкоштовну професійну консультацію, відповіді на запитання можна у фахівців, замовивши «Зворотний дзвінок».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...