Реклама

Ефективна дермабразія – лазер або мікрокристали

Čytaty latynkoju
Ефективна дермабразія – лазер або мікрокристали
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Ефективна дермабразія – лазер або мікрокристали
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Для шкіри обличчя важливе регулярне очищення не лише в домашніх, але і в професійних умовах. Сучасна косметологія пропонує самі різні види пілінгів. Одним з ефективних методів механічного пілінгу є дермабразія. Її різновид — алмазна мікродермабразія, щадно очищає поверхневі шари та покращує стан шкіри.

Дермабразія — що це?

Процедура є механічним чищенням за допомогою спеціального апарату з абразивними насадками, які впливають на шкіру і дозволяють пошарово її шліфувати. Глибина дії залежить від типу дермабразії.

Насадки приладу відлущують ороговілі клітини шкірних покривів, видаляють естетичні дефекти, дають старт природним процесам регенерації. В результаті:

  • йдуть шрами, рубці, сліди акне;
  • звужуються пори;
  • зникають пігментні плями;
  • розгладжуються дрібні та стають менш помітними глибокі зморшки;
  • шкіра на обличчі стає гладка, пружна, сяюча.

Виражений anti-age ефект досягається шляхом посиленого виробництва колагену, еластину і природного синтезу гіалуронової кислоти. При цьому, ці процеси ще довго йтимуть і після проведення маніпуляції пілінгу.

Актуальні види процедури

Типи дермабразії обумовлені використовуваними апаратами та глибиною дії, що дозволяє вирішити завдання різної складності:

  1. Лазерна шліфовка припускає дію сфокусованої енергії лазерного променя на глибокі шари дерми. Лазер ефективний при постакне, неглибоких зморшках і невеликих дефекту, шрамах. Діє делікатно. Шкіра після лазера рівна і підтягнута.
  2. Мікродермабразія грунтується на видаленні поверхневих шарів шкіри насадкою з алмазним напиленням або за допомогою мікрокристалів оксиду алюмінію. Тверді частки м’яко впливають на епідерміс, омолоджуючи й очищаючи його. Прищі, неглибокі шрами та зморшки, пігментні плями — йдуть.
  3. Механічна шліфування або глибоке чищення. Найтравматичніший спосіб, але і найефективніший. Коли особлива фреза зрізує шар за шаром пошкоджену шкіру. Глибокі зморшки, сильно виражені шрами, пігментні плями зникають. Після періоду реабілітації шкіра на обличчі виглядає молодше і здоровіше на 10-15 років.

Для чутливої шкіри ідеально підходить мікродермабразія алмазним пилом або мікрокристалами.

Особливості й переваги мікродермабразії обличчя

Мікрошліфування — це безпечний і делікатний спосіб попередити старіння шкіри обличчя або зменшити його прояви. Шляхом м’якого пілінгу й активації відновних і омолоджуючих процесів в різних шарах шкірних покривів.

Мікродермабразія буває:

  • з використанням мікрокристалів оксиду алюмінію, які подаються на кінчик приладу, відлущують ороговілі клітини, шліфують і розгладжують епідерміс, а потім всмоктуються в апарат за допомогою вакууму;
  • алмазна, коли наконечник з алмазним напиленням впливає на епідерміс, а вакуум всмоктує тільки відпрацьовані клітини.

Зазвичай потрібно близько 4 процедур з інтервалів в 7-10 днів для максимального результату, хоча вже після першого сеансу, покращується колір обличчя, шкіра розгладжується і свіжіє.

Переваги методу:

  • безболісність;
  • відсутність довгої реабілітації із-за низької травматичности;
  • безпека, завдяки контролю дії лікарем;
  • гіпоалергенність;
  • легкість і швидкість проведення (обличчя — 20 хвилин, шия — 10 хвилин).

Процедура є прекрасною альтернативою хімічним пілінгам без виражених неприємних наслідків.

Лікарі Клініки пластичній косметичній хірургії мають значний досвід проведення різного виду пілінгів, а також інших косметологічних або хірургічних маніпуляцій для краси й молодості обличчя і тіла. Сучасне устаткування, дотримання правил асептики й антисептики, інноваційні та безпечні методики — гарантують відмінний результат!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...