Реклама

🎄 Тест: наскільки екологічно ти зустрінеш Новий рік?

Čytaty latynkoju
Картинки: Depositphotos
🎄 Тест: наскільки екологічно ти зустрінеш Новий рік?
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🎄 Тест: наскільки екологічно ти зустрінеш Новий рік?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Наша країна має ухвалити законодавство про застосування Розширеної відповідальності виробників (такі зобов’язання за Угодою про асоціацію з ЄС). Тож виробникам вже зараз слід готуватися до змін, аби збирати та переробляти стільки упаковок, скільки одиниць товару випускають на ринок.

Варто пам’ятати, що суттєвих змін не станеться без суспільства. Усі ми маємо навчитися розділяти та відправляти сміття на переробку. Для цього бізнес, крім змін на виробництві, разом із громадськими організаціями намагаються поширити культуру сортування відходів.

Наприклад, Klitschko Foundation за підтримки Фундації Кока-Кола допомагає українцям долучитися до екодружнього способу життя завдяки «Екоакадемії» у рамках «Zero Waste School», де навчають роздільному збиранню відходів та правильному поводженню з ними.

Це особливо актуально перед Новим роком — улюбленим святом багатьох ще з дитинства, але, на жаль, одним з найгірших для екології. Саме у цей період магазини переповнені пакувальним папером, мішурою та купою необов’язкових товарів.

За підтримки Кока-Кола ми підготували тест, у якому перевіримо, чи екологічно ти плануєш зустріти Новий рік? Якщо ні, то дамо кілька порад, як це виправити.

Долучайся до збереження екології та проходь «Екоакадемію» і новий відеокурс  «Zero Waste School» за підтримки Фундації Кока-Кола.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...