Реклама

Коректори для пальців ніг: кому і навіщо вони потрібні?

Čytaty latynkoju
Коректори для пальців ніг: кому і навіщо вони потрібні?
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Коректори для пальців ніг: кому і навіщо вони потрібні?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Носіння неправильного, тісного взуття неминуче накладає свій негативний відбиток на стан стоп. Найчастіше при цьому страждають саме пальці. Через постійне стискання вузьким взуттям вони приймають неприродне становище і деформуються, під час ходьби виникає сильний дискомфорт, ноги починають швидше втомлюватися та набрякати.

Уникнути таких проблем допоможуть коректори для пальців ніг виробництва ТМ FootCare. Це ортопедичні пристрої, що забезпечують анатомічно правильне розташування фаланг і, таким чином, ефективно захищають їх від викривлення. А ще вони сприяють усуненню неприємних відчуттів при ходьбі та запобіганню утворенню потертостей та мозолів.

Компанія Волсмарт, що випускає ортопедичні вироби торговою маркою FootCare, запрошує до співпраці всіх, хто шукає надійного партнера-постачальника оптових закупівель коректорів для пальців ніг. Продукція бренду представлена ​​на українському ринку вже понад 10 років. Представники аптечних мереж, ортопедичних салонів, приватних клінік та інших установ можуть купити тут якісні та недорогі товари, які завжди будуть мати добрий попит серед клієнтів. Також співпраця з компанією дає такі переваги:

  • найнижчі ціни на коректори для пальців ніг – купити оптом продукцію ТМ FootCare найвигідніше можна у безпосереднього виробника, яким і є компанія «Волсмарт»;
  • Гнучкі умови оплати – розраховуватися за товари можна будь-яким зручним способом;
  • короткі терміни виконання замовлень – по Києву доставка здійснюється кур’єрською службою або поштою, до інших регіонів України – «Новою поштою».

З повним каталогом товарів можна ознайомитись на сайті компанії, де здійснюється оптовий продаж ортопедичних виробів. Далі розповімо докладніше про оновлений асортимент коректорів пальців, їх різновиди та особливості.

Якими бувають коректори для пальців ніг та для чого вони використовуються?

Основні завдання, що виконують дані вироби, – профілактика та виправлення наявних деформацій пальцевих суглобів. Залежно від характеру проблеми, для її вирішення можуть використовуватись різні види коректорів:

  • Протектор на кісточку – ефективний пристрій для лікування вальгусної деформації великого пальця («шишки» на нозі). Такий коректор забезпечує правильне анатомічне положення першого плюснефалангового суглоба та запобігає його відхиленню назовні. Також використовувати його рекомендується для захисту виступаючої кісточки від натирання взуттям, зменшення больових відчуттів при подагрі та бурсіті. За наявності супутніх деформацій сусідньої фаланги оптимальним вибором буде протектор із міжпальцевою перегородкою та/або додатковим кільцем.
  • Коректор пальця – ще один корисний виріб для людей, які страждають на різні патології першого плюснефалангового суглоба. Коректор є міжпальцевою перегородкою, з’єднаною з одним або двома кільцями, які забезпечують її надійну фіксацію. Розміщується вона між великим і другим пальцем, підтримуючи таким чином їх правильне положення. Застосовуються подібні коректори при вальгусній деформації, артрозо-артритах, бурсіті першого плюснефалангового суглоба та подагрі. Знадобитися вони можуть і при носінні тісного взуття. Використання коректора пальців дозволить підвищити її комфортність, а також запобігти деформаційним змінам фаланг.
  • Коректор мізинця – спеціальний пристрій у вигляді перегородки з кільцями, призначений для виправлення деформацій останнього пальця стопи. Виріб ефективно захищає мізинець від викривлення та зміщення убік, усуває дискомфорт при ходьбі та полегшує болючі відчуття при захворюваннях суглобів. Перегородка, що розміщується між четвертим і п’ятим пальцем, виключає можливість утворення мозолів та натертостей між фалангами.
  • Коректор-розподільник всіх пальців показаний до застосування при вальгусній, молоткоподібній та кігтеподібній деформації. Виріб фіксує фаланги у правильному положенні та не дає їм викривлятися. Перегородки, що розміщуються між пальцями, додатково захищають від утворення потертостей і мозолів міжфалангових суглобів.

Для всіх бажаючих купити оптом коректори пальців компанія «Волсмарт» пропонує найвигідніші умови співпраці. Для початку роботи просто зареєструйтесь на сайті або зателефонуйте.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...