Реклама

Три головні переваги Node.js у розробці мобільних додатків

Čytaty latynkoju
Три головні переваги Node.js у розробці мобільних додатків
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Три головні переваги Node.js у розробці мобільних додатків
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Node.js — середовище програмування, що набуває популярності, дозволяє створювати веб- та мобільні додатки на JavaScript. Ця мова програмування спочатку замислювалася як максимально проста і зрозуміла, тому нею пишуть чимало розробників-початківців. При цьому у «нод» є весь необхідний функціонал для розробки сучасного, функціонального та зручного мобільного додатку.

Чому варто обрати Node.js для розробки додатку?

Професійна розробка на node js має щонайменше такі ключові переваги:

  • Node.js – середовище з відкритим кодом. Воно дозволяє виконувати код, написаний на JavaScript, поза вікном браузера. Особливості середовища дозволяють прискорити обмін даними між сервером та стороною клієнта (смартфоном або ПК), тому програми, написані в Node.js, мають високу швидкість завантаження та роботи в цілому.
  • Можливість писати код як на стороні сервера, так і на стороні клієнта. Розробнику буде достатньо знань одного JavaScript і роботи самої Node.js, щоб створити додаток, який повноцінно працює, і прописати механіку взаємодії пристрою клієнта і сервера, на якому зберігаються дані.
  • Обробляє кілька запитів, використовуючи один потік. Це також підвищує ефективність та швидкість обробки даних.

Крім того, сама платформа має високий рівень бібліотечної підтримки та дозволяє розробнику з легкістю програмувати необхідні функції для майбутньої програми.

Як створити хороший мобільний додаток на JavaScript?

Наразі все популярнішою стає React-розробка. На відміну від розробки на Angular вона дозволяє одразу почати писати код самого продукту, не задаючи додаткові параметри і не прописуючи шаблонний код, без якого додаток просто не буде працювати. Простіше кажучи, розробка на react js дозволяє вам одразу перейти до роботи над мобільним або веб-додатком, а не витрачати час на умовності. Також React багато в чому розширює можливості для UI, що дуже важливо у сучасних клієнтоорієнтованих додатках.

Для початку React-розробки можна використовувати Node.js. Також знадобляться пакети npm, які потрібні, щоб спростити публікацію та покращити сумісність із вихідними бібліотеками Node.js. Важливо пам’ятати, що для React-розробки вам потрібно буде перетворити вихідний JSX-код на JavaScript звичайного вигляду.

Якщо ви не хочете вникати в технічні складнощі, завжди можете звернутися до професіоналів. Фахівці WEZOM із радістю візьмуться за React-розробку для вашого бізнесу. Наша команда може створити багатофункціональний мобільний додаток на JavaScript в короткий термін. Також наші фахівці розроблять привабливий дизайн та зручний інтерфейс, який буде зрозумілим вашим клієнтам, допоможе вашій компанії підвищити дохід та вирішити завдання бізнесу. Зв’яжіться з нами, аби почати роботу над вашим додатком!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...