Реклама

✍🏻 На шляху літер

На шляху літер
Čytaty latynkoju
✍🏻 На шляху літер
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. ✍🏻 На шляху літер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На шляху літер

Доброго ранку всім, хто буде це читати. Хоча цілком можливо, що коли ви це читаєте, у вас вже не ранок. Можливо ніч, або вечір, можливо зима, чи літо, проте, незалежно від середовища і моменту, в якому ви знаходитесь – допис залишиться незмінним, і відбиток моєї реальності збережеться на якомусь сервері.

Я офіційно починаю блогерсько-письменницьку кар’єру. Не знаю поки про що це все буде, можливо огляди писатиму, можливо просто блог. Ну хоча ні, огляди на книжки точно писатиму. Також хочу підійти до справи серйозно, тому що я тут сьогодні зненацька зрозуміла, що хотіла б робити це для роботи – писати.

Для тих хто не знає, що це моя друга сторінка, скажу, що я роками займалася малюванням. Працювала в Gamedev 2д художником, але мені не сильно подобається малювати для ігор. Мені подобається малювання більше як спосіб самовираження, проте складати літери в слова мені подобається в усіх аспектах. Я б з задоволенням займалася навіть написанням якихось рекламних текстів. Можливо навіть для ігор.

Також, звісно, я б хотіла написати щось більш суттєве. Навіть якщо це буде якийсь банальний жіночий роман. Але щоб це зробити треба підходити до цього так само як ставлюся до малювання – відточувати навички. Витратити час на те, щоб мої письменницькі здібності розквітли. Треба вчитись і ще раз вчитись. Теорія плюс практика.

Тож я пропоную вам, почати читати мій блог. Блог де я постараюся не бути більше такою самозакоханою, і постараюся писати не тільки для себе, а також для інших.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...