Реклама

Такі різні та красиві срібні браслети

Čytaty latynkoju
Такі різні та красиві срібні браслети
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Такі різні та красиві срібні браслети
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Срібло – метал благородний, красивий та, що не менш важливо, недорогий. Дізнатись розмір прикраси не важко. Достатньо поміряти руку мірною стрічкою. Щоб браслет був комфортним та не заважав, потрібно робити невеликий запас до діаметру.

Далі ми поговоримо про срібні браслети та правила їх вибору. Якщо цікавитесь якісними прикрасами в України, зазирніть до каталогу інтернет-магазину Gold.ua. Тут ви знайдете ювелірні вироби на будь-який смак, зможете оформити замовлення з доставкою у будь-який регіон.

Як визначити розмір

Розмір браслета – довжина від однієї застібки до іншої. В теорії вона дорівнює окружності зап’ястя, але деякі прикраси краще брати з запасом. Якщо не впевнені у виборі, зробіть примірку, проконсультуйтесь з менеджером.

Виміри треба робити у найширшій частині зап’ястя. Основні поради:

  • Для браслетів без застібки – складіть п’ять пальців разом, поміряйте окружність кисті під фалангами пальців. Це сама широка частина руки, браслет має проходити через неї.
  • Для ланцюжків – потрібен запас від 5 мм до 2 см. Все залежить від моделі прикраси та вашого власного комфорту. Слідкуйте за тим, щоб ланцюжок не врізався в шкіру, але завелика прикраса може просто зіскочити з руки. З масивною центральною вставкою – такі моделі не дуже естетичні, коли провисають. Потрібно докинути всього 0.5 см до окружності зап’ястя.

Браслети в стилі Пандора

Пандора – відомий бренд серед браслетів із срібла. Компанія пропонує покупцям різноманітний асортимент та постійно реалізує нові дизайнерські рішення. Класика – це гнучка змійка, на яку підвішуються шарми.

Довжину гнучкого браслета треба обирати з урахуванням числа шармів. Одразу продумайте наповнення, вирішіть, скільки бусин будете носити. Якщо намистин вже досить, додайте до окружності 2-3 см. Любите делікатні прикраси? Тоді вистачить 1-2 см. Коли намистин нема зовсім (ви тільки плануєте купляти їх), потрібно буде зробити запас біля 3-4 см.

Як можна носити срібні браслети

Класичний варіант – на зап’ясті, але можливі й інші рішення. Можете придбати армлет – трохи екзотичну прикрасу для жінок. Її надягають на оголену руку трохи вище ліктя. Застібки зазвичай немає, проте можливість регулювання існує. Армлети роблять жорсткими. Метал добре тримає первинну форму, але лишається гнучким. На передпліччі він буде триматись дуже щільно, запас по розміру не потрібен. Якщо модель має підвіски, їх кріплення не повинні впинатись до середини. Це стане причиною дискомфорту чи болю.

Браслети для ноги називають анклетами. Вони представляють собою тендітні ланцюжки з підвісками чи без них. Є масивні прикраси, але вони не користуються високим попитом. Класика – тонкий ланцюжок с набором підвісок. Прикрасу носять на щиколотці, сідати вона має вільно. Плетіння досить прості. Найпопулярніший варіант – панцирне та якірне. Підвіски підійдуть невеликих розмірів, без складних деталізацій. Основні варіанти – фіаніти в оправі, контурні, геометричні вироби. Фантазійне плетіння чи діаманти – це зайве для анклетів.

Чоловіча краса

Серед срібних браслетів можна знайти цікаві варіанти для чоловіків. Масивні вироби мають універсальний дизайн, виглядають брутально та мають доступну вартість. Особливості браслетів для чоловіків – використання техніки оксидування, мінімальна кількість камінців, широке плетіння, об’ємні ланки. Можлива наявність вставок зі шкіри чи текстилю. Вони виконують роль центрального елементу або підвіски.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...