Реклама

Інтерактивні столи INTBOARD для HoReCa — на захисті спокою і комфорту в закладі

Čytaty latynkoju
Інтерактивні столи INTBOARD для HoReCa — на захисті спокою і комфорту в закладі
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Інтерактивні столи INTBOARD для HoReCa — на захисті спокою і комфорту в закладі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ідеально продуманий інтер’єр, оригінальне меню, «ті самі» фішки, персонал, який знає свою справу…  А що, коли ми скажемо, що не менш важливий комфорт для відвідувачів. Це очевидно! Звісно! Але чому тоді у кожному ресторані країни офіціанти здригаються, коли у заклад приходять маленькі янголятка? Чому звичні ігрові зони менш цікаві для дітей, ніж колекційна ваза на підвіконні чи дизайнерська тарілка? Чому батьки пильнують в чотири ока і вчаться їсти однією рукою десерти, які б вартувало ретельно смакувати? Мабуть, власники бізнесу не чули про інтерактивні столи INTBOARD.

Ігрова зона – це не тільки про ігри

Утримати увагу дитини якомога довше – завдання з зірочкою. Але чим воно складніше, тим цікавіше йти до мети. І на що тільки не готові ті дорослі, щоб отримати хвилинку тиші.

Мати у закладі лише кілька дитячих столиків для годування – зручно, але занадто просто. Вони потрібні лише до того моменту, коли дитина наїсться і піде вивчати світ. Передбачити куточок для малят – уже краще. Але чи надовго затримуються пустуни за розмальовками та пазлами, і де ще вирішать помалювати маленькі художники? Діти люблять іграшки – більше іграшок! Точно, але чи готові ви одного разу стати свідком, як милі динозаврики літають по залу, а клієнти поспіхом покидають ресторан? Це все не діє, бо звично, нудно, і точно є вдома у маленьких гостей.

Ігрова зона на 1 квадратному метрі утримує увагу дітей

Вихід є – інноваційне доповнення до зони відпочинку пустунів або повне облаштування ігрового куточка інтерактивним столиком INTBOARD. Мова про сучасний мультимедійний центр, який здатен привернути увагу одразу кількох дітей.

Досі вагаєтесь? Тоді ось кілька фактів, які точно переконають у доцільності вкладень.

Стильний дизайн. Можна вибрати яскравий столик, який не залишиться без уваги, або зупинитися на нейтральному забарвленні, що буде пасувати до будь-якого інтер’єру. Прості форми та мінімалістичні мотиви роблять дизайн універсальним, тому не важливо, в якому стилі оформлений заклад.

Надійна конструкція. Діти бувають дуже наполегливими у намаганні перевірити щось на міцність. Саме тому екран інтерактивного столу захищений загартованим склом. Можете бути впевнені, що сенсорна панель прослужить довго і не варто її оберігати, як зіницю ока.

Розвиваюча цінність. Мова не лише про чергову іграшку. Інтерактивні столи INTBOARD покликані розважати, навчаючи. Завдання на логічне мислення, вивчення кольорів, цифр, форм, залучення дрібної моторики – далеко не повний перелік переваг. Ігри цікаві для малечі і не потребують участі дорослих – поки діти граються, батьки можуть спокійно спілкуватися і насолоджуватися стравами.

Соціалізація і здатність зайняти всіх одразу. Мультитач на 10 торкань забезпечує можливість розважатися великою компанією дітлахів. А це додаткове спілкування, розвиток навичок взаємодії та співпраці.

Широкі вікові рамки. Завдяки різноманітності ігор та програм девайс зацікавить і малюків, і старших пустунів. Висота інтерактивного столу зручна для груп дітей різного віку.

Простота користування. Для гри не потрібні сенсорні ручки чи інші девайси, які постійно губляться. Високочутливий сенсор реагує на дотик пальців.

Інтерактивний стіл обладнаний сенсорною панеллю, яка розташована горизонтально. Трансляція мультимедіа відбувається прямо на поверхню. Управління грою інтуїтивне і просте, а чутливий сенсор передбачає мінімальні зусилля для швидкої реакції на дотик.

А що раптом…

…стіл не окупиться, краще витратити кошти на звичну ігрову зону, клієнти не зрозуміють?

Майбутнє за сучасними технологіями та інтерактивними іграшками. Це підтверджує і колосальний інтерес дітей до столів INTBOARD. Головна перевага оснащення ними ігрових зон у привабленні гостей з дітьми, яким важливо провести час якісно. Таким чином ви даєте вибір – прийти у місце зі звичайною зоною відпочинку для малят і сидіти, наче на пороховій бочці, чекаючи того самого «от зараз почнеться», чи відвідати місце, де можна розслабитися і дійсно відпочити.

А як щодо персоналу? Приділяти достатньо уваги гостям і одночасно слідкувати за порядком в залі з кількома дітлахами – реально, коли не потрібно перетворюватися із офіціанта у аніматора. Інтерактивний стіл INTBOARD гарантує перебування дітей у спеціально відведеному для цього місці — це зручно і безпечно.

Програмне забезпечення враховує інтереси кожного, адже такого різноманіття тем для ігор ще пошукати. Оптимальна яскравість і «правильна» передача кольорів — приємний бонус до інших переваг.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...